logo


Планина

ПЛАНИНА е Вашиот водич за адреналински авантури во нашите планини. Ние сме првата туристичка агенција во Република Македонија што нуди Повеќе »

Спорт Рекреација Планинарење Туристичка Планина Агенција

Шара ски плус

Попова Шапка е најпознатиот скијачки центар во Република Македонија. Се наоѓа на Шар планина на 1700 мнв. Оддалечен е 18 км од Тетово и 53 км од Повеќе »

Планинарски дом

П.Д. 18-ти август

Планинарскиот спортски клуб "18 – ти Август" постои од 21. 11. 2002 година и е носител на спортот и рекреацијата на вработените од МО (министерство Повеќе »

Спорт Планина Планинарење Планински Клуб Спортски

Ски Кожуф

Кожуф располага со подготвени ски патеки во вкупна должина од 24 киломерти, ново подготвена патека Марково езеро која поминува под шестоседата жичара Повеќе »

ски центар

Casa Leone

"Casa Leone" е вистинското место за одмор и релаксација на падините на скијачкиот центар Попова Шапка. Располага со 5 комплетно опремени нови Повеќе »

Апартмани Ресторани Скијачки центар Планинарски домови Попова Шапка

Шар Планина

Таа е грандиозна убавица која е создадена да восхитува, а во исто време да привлекува со грамадноста на својата маса и чудесното богатство на своите Повеќе »

Планини Планински Туризам

Скијачки Центар Попова Шапка

Попова Шапка е најпознат зимски спортско-рекреативен центар во Република Македонија. Се одликува со голем број на сончеви денови и снежна покривка од Повеќе »

Скијачки центри Хотели Планинарски домови

УбавинитеНаИлинскаиПлакенскаПланина.Мк

Оваа Beб страна е изработена во рамките на проектот (Запознавање и Промовирање на Убавините на Илинска Планина) од страна на Здружението за Развој, Повеќе »

Планина Портал Интернет медиум

МАИВП

Македонска Асоцијација на Интернационални Водичи во Планина - МАИВП Повеќе »

Невладина Организација Македонска Асоцијација Водичи Планина

Вила Пајо

Вила Пајо е луксузна вила во планинското село Ниже Поле кое се наоѓа во близина на природниот парк Пелистер и во која можите да уживате во пријатен Повеќе »

Вила Планина Планинарење

По Стапките на Крали Марко

“По Стапките на Крали Марко” е настан кој го слави и промовира планинското трчање, а особено планинското трчање на поголеми дистанци. Наша желба е со Повеќе »

Спортски настан Планинско трчање Планинарење Спорт Природа Прилеп

Lista na veb strani za planinarene Web sites about Листа на веб страни за планинарење

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po planinarene vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na planinarene

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по планинарење во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на планинарење

Deloven imenik za planinarene Business pages about Деловен именик за планинарење

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata planinarene,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za planinarene vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата планинарење,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за планинарење во Македонија.

планинарење во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар planinarene | | планинарење