logo


ФК ТОП ГОЛ

Фудбалскиот клуб Топ гол Битола е спортска организација која е формирана на 30 септември 2009 година.За прв пат ЖФК Топ гол - Битола се натпреварува Повеќе »

Тренинг Натпревари

Фудбалска Федерација на Македонија

Официјална интернет страница на Фудбалската Федерација на Македонија. Се за македонскиот фудбал, од резултати, статистика, сите кола во сезоната и се Повеќе »

Фудбал Спорт Сојуз

АМСМ Клуб Мобилити

Списанието АМСМ КЛУБ МОБИЛИТИ е дел од бенефициите на членскиот пакет кој е наменет за оние кои ќе станат членови на Авто Мото Сојузот на Македонија. Повеќе »

Авто-мото совети Авто-мото тестови

Воздухопловна федерација на Македонија

Први воздухопловни друштва во Македонија основани се 1923. година во Скопје и Струмица, а во есента 1926. година недалеку од Скопје на Зајчев Рид Повеќе »

Воздухопловната федерација

Буџинкан Македонија

Школото за борбени ве..штини - Пат кон Сонцето е некомерцијална организација која е посветена на изучувањето на класичните јапонски воени вештини Повеќе »

Буџинкан Нинџутсу

Combat 87

Ние сме навивачи на спортското друштво Вардар и само Вардар. И во минатото додека одредени црвено-црни на фудбал, ги менуваа боите во зелено за Повеќе »

Спорт Навивачка група

Acro Macedonia

Flying acrobatics is the highest level of paragliding knowledge... Повеќе »

Екстремен спорт

Македонска Алпинистичка Федерација

Нашата визија за иднината е да изградиме алпинизам кој ќе почива на млади луѓе кои ќе бидат обучени да го препознаат модерното во светските Повеќе »

Обука Стручна литература

Алпинистички клуб Плоча

Алпинистички клуб Плоча е формиран на 25.05.2009 година од група ентузијасти. АК Плоча е претходница од алпинистичката секција при планинарското Повеќе »

Спорт Алпинизам Планинарење

ПСД „Кораб“

ПСД „Кораб“ е здружение на граѓани основано и регистрирано на 18.03.1997 год. Адреса на друштвото е ул. Јордан Хаџиконстантинов - Џинот 12а. Повеќе »

Спортско друштво Планинарско друштво Планинарење

Планинарски Клуб „Љуботен“

Во Тетово, градот под Шара, на 23 март 1925 година се формира Планинарско Друштво „Љуботен“. Со формирањето на ова друштво започнуваат организираните Повеќе »

Спортско друштво Планинарско друштво Планинарење

MKDmount.org

Вебсајтот www.mkdmount.org почна да работи на 24.05.2006 год. Целта му е да овозможи подобро информирање за различни активности во планинарските Повеќе »

Планинарски спорт Спортски информации

Шарпланински Куп

Шарпланински Куп - Легендата живее! Попова Шапка те чека! Повеќе »

Спорт

Македонска Спортско Качувачка Федерација

Спортското качување односно слободното качување како што го нарекуваа, првите почетоци ги има во 80сетите години каде група алпинисти сакале да го Повеќе »

Спортска федерација

Lista na veb strani za sportski klubovi Web sites about Листа на веб страни за спортски клубови

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po sportski klubovi vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na sportski klubovi

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по спортски клубови во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на спортски клубови

Deloven imenik za sportski klubovi Business pages about Деловен именик за спортски клубови

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata sportski klubovi,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za sportski klubovi vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата спортски клубови,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за спортски клубови во Македонија.

© 2014 Веб Адресар sportski klubovi | | спортски клубови