logo


Вип Такси

ВИП Такси е позната по своите единствени услуги кон своите клиенти, луксузни возила, добро подготвени, искусни и учтиви возачи, кои имаат познавање Повеќе »

ВИП Трансфери Шатл Трансфери Такси-превоз

Потрчко

ПОТРЧКО дооел е фирма со приоритетна дејност такси служба. Главна цел, идеја, мото... ни е да ви понудиме ново и подобро решение за вашите потреби за Повеќе »

Такси превоз Превоз на патници Достава на пратки

Primus

Primus Rent a Car е вашето најсоодветно решение во изборот на превоз кој нуди безбедност, удобност, брзо пристигнување до саканата дестинација. Повеќе »

Патнички превоз Рента-а кар Шопинг тури

Siki Exclusive

Siki Exclusive Transport е оформена во 2001 со цел да обезбеди луксузни и конкурентни услуги за професионални и приватни потреби. Главната идеја Повеќе »

Такси превоз Аеродромски превоз Рент- а кар

Vip service

Rental chauffeur services and limos If you are planning a special occasion or require a driver for a business trip, our chauffeur service in Повеќе »

Рент а кар

Avis

AVIS Macedonia in 2010 turns 15 years of existence in our market,years filled with hard and honest work in order to constantly raise the level of Повеќе »

Рент а кар

Такси Магос

Такси Магос -Куманово Повеќе »

Такси превоз

Vip Taxi Skopje

Такси превоз низ цело Скопје. НА страната имате моѓност транспарентно да ги видите сите дозволи кои ги поседуваме, да се информирате за услугите кои Повеќе »

такси превоз

LuxVipDrive

Нашата компанија "LuxVipDrive" ви нуди навремени, безбедни, професионални и комфорни трансфери до посакуваната дестинација. Со нашите луксузни вип Повеќе »

Превоз на патници Делегации Шатл услуги Аеродром трансвери Патувања во странство Меѓународен превоз

Ин Такси

Ин Такси ДОО Скопје е такси компанија, основана кон крајот на 2010 година. После неколку месеци односно на почетокот во 2011 година, одличните Рено Повеќе »

Такси Компанија Превоз

Радио Такси "Старо Водно"

Радио Такси "Старо Водно" има најсофистициран диспечерски центар со најразлични можности за побарување на нашите услуги. Можете да повикате или да Повеќе »

Такси-превоз

Ацексс-Транс

Ацексс Транс е нов Tакси сервис кој што поседува возен парк за градска примена и ВИП возило AUDI Q7.Ацексс Транс поседува и возило комби со (7+1) Повеќе »

Такси-превоз

NajdiTaxi.mk

NajdiTaxi.mk е основана во 2012 година, а неговата цел е да обезбеди висок квалитет на услуги со нова димензија во превозниот бизнис. Нашиот веб Повеќе »

Интернет медиуми Портали Такси-превоз

Yellow Cab Taxi

Членка на светската групација на Yellow Taxi што е гаранција за високиот стандард на нашата услуга.Специјален персонилазиран сервис прилагоден на Повеќе »

Такси-превоз

Коммак Комерц

КОММАК КОМЕРЦ е една од најстарите и најпрестижните такси компании во Скопје. Нашиот возен парк има повеќе од 100-тина возила, препознатливи по Повеќе »

Такси-превоз

Lista na veb strani za taksi Web sites about Листа на веб страни за такси

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po taksi vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na taksi

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по такси во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на такси

Deloven imenik za taksi Business pages about Деловен именик за такси

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata taksi,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za taksi vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата такси,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за такси во Македонија.

такси во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар taksi | | такси