logo


Simax Шпедиција

Друштвото за транспорт, шпедиција, трговија и услуги Симакс - Шпедиција ДООЕЛ е основано во 1993 година. Друштвото е во приватна сопственост чија Повеќе »

Шпедиција Транспорт Карго

MIFA

Македонската асоцијација на мегународни Шпедитери и Логистички оператори (МИФА) е регистрирана во 1993 година во рамките на Стопанска Комора на Повеќе »

Шпедиција Асоцијација Организација

Фершпед

Почетоците на работењето на ФЕРШПЕД датираат од 1968 година, кога во рамките на Железниците на Македонија заради извршување на шпедитерски услуги во Повеќе »

Шпедиција Царинско посредување Јавни и царински складишта

Тир

Тир Меѓународна шпедиција и транспорт е основана 1989 година како прва приватна шпедитерска компанија во Македонија. Започна како локален агент но Повеќе »

Шпедиција

Цетранс

ЦЕТРАНС доо Скопје е основана 1993 год. продолжувајќи ја дејноста на Цетра - Загреб Р. Хрватска, чие македонско претставништво го раководеа нејзините Повеќе »

Транспорт и логистика Шпедиција

Ин Трејд

Меѓународна шпедиција Ин Трејд -Гевгелија Повеќе »

Шпедиција

ШПЕДИЦИЈА МКД

ШПЕДИЦИЈА МКД е агенција за царинско посредување(шпедиција) со седиште во Скопје,Македонија. Вршиме царинско посредување пред властите во Повеќе »

Шпедиција

Викторија Шпед

Трговското друштво за меѓународна шпедиција, транспорт и складишта „ВИКТОРИЈА ШПЕД“ д.о.о. од Скопје е формирано во декември 1994 година, а почнува Повеќе »

Шпедиција Транспорт и логистика

Гем Шпед

Ние сме Гем Шпед, меѓународна компанија за организација на камионски транспорт на роба низ земјите во Европа. Компанијата е основана во 2003 Повеќе »

Транспорт и логистика

Даути Транспортшпед

Дозволете ми да ви го претставам ДАУТИ ТРАНСПОРТШПЕД АД, компанија за меѓународен внатрешен транспорт и шпедиција. Основната изрека во деловниот Повеќе »

Шпедиција Транспорт и логистика

Лерошпед

Лерошпед е една од најстарите приватни шпедиции во Р. Македонија. Нашата фирма има долгогодишно искуство во најразлични полиња во посредување при Повеќе »

Шпедиција

Трговското друштво Макошпред

Трговското друштво Макошпред АД - Скопје е друштво за меѓународна шпедиција, складишта, надворешно трговско работење, производство и промет кое е Повеќе »

Шпедиција

Скопјешпед

Скопјешпед е формирано 1991 година а само со царинско посредување започнува од 1999 година. Тимот е составен од 6 царински декларанти кои се долго во Повеќе »

Шпедиција

Lista na veb strani za spedicija Web sites about Листа на веб страни за шпедиција

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po spedicija vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na spedicija

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по шпедиција во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на шпедиција

Deloven imenik za spedicija Business pages about Деловен именик за шпедиција

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata spedicija,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za spedicija vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата шпедиција,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за шпедиција во Македонија.

шпедиција во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар spedicija | | шпедиција