logo


lihnidos Accommodation

Новиoт концепт на страната www.lihnidos.com.mk овозможува брзо пребарување на слободните капацитети (соби и апартмани) од страна на посетителот на Повеќе »

Туризам Сместување Соби Апартмани

Вила Денариус

На само 10 метри од брегот на Охридското Езеро се наоѓа Хотел Денариус.Пред вилата има и паркинг место со капацитет од 10 автомобили резервиран за Повеќе »

Туризам Вила Сместување Ресторан

Vince Apartments

Повеке од 35 годишна традиција на гостопримство и семеен туризам. Ориентирани сме кон удобноста на нашите гости, обезбедувајќи топло добредојде, Повеќе »

Хотелско сместување Апартмани Соби Ресторан Планински туризам

Rural Tourism

Точно во центарот на Македонија се наоѓа селото Оморани, закрилено од околните ридови. Реката Бабуна им вдахнува живот на живописните падини на Повеќе »

Туризам Рурален туризам Сместување

Villa Sofija

Villa St. Sofija is a hotel built in the year 2000, and is famous in Ohrid. It has magnificent position in the middle of old city near the lake and Повеќе »

Туризам Сместување Вила Ресторан

Argiroski Apartments

At nature’s best creation - the Ohrid Riviera, in the same centre of the city, in a little quiet attractive alley, you can find the new Argiroski Повеќе »

Туризам Сместување Апартман

Вила Кале

Вила Кале, прекрасен нов објект изграден во автентичен стар Охридски стил, плени со својот изглед и доминанта местоположба во самото срце на стариот Повеќе »

Туризам Сместување Вила

Вила “Стар Град“ Охрид

Вила “Стар Град“ Охрид позиционирана е во прекрасниот дел на древниот Охрид - стариот дел. На само 150м. Оддалеченост од градскиот плоштад (езерото) Повеќе »

Туризам Сместување Вила

Apartments Boris and Matej

Apartments Boris and Matej are located in the central district of the city. Peaceful area, very close to the main shopping street, only one minute Повеќе »

Туризам Сместување Апартмани Охрид

Visit Ohrid

But a reality, an eternal one, and one which so far no one has managed to retell. Probably no one hasn’t even tried. There are several places in Повеќе »

Туризам Сместување Апартмани

Ohrid Apartments

Ohrid is a town marked by a famous combination of culture and natural beauties. It creates a unique fortress of beauty. One of the most beautiful Повеќе »

Туризам Сместување Апартмани

Хотел Рустико

Живописниот комфор на хотелот ќе ги воодушеви Вашите сетила и ќе Ве примами да останете уште подолго. Опколен од најзначајните точки на интерес во Повеќе »

Хотел Ресторан Ноќевање Храна и пијалоци Апартмани Пицерија

Вила Тодоров

Villa Todorov нуди ноќевања во трокреветни студија и четири креветни апартмани. Располагаме со 4 трокреветни студија и 4 четирикреветни апармани Повеќе »

Вила Ноќевање

Lista na veb strani za apartmani Web sites about Листа на веб страни за апартмани

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po apartmani vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na apartmani

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по апартмани во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на апартмани

Deloven imenik za apartmani Business pages about Деловен именик за апартмани

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata apartmani,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za apartmani vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата апартмани,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за апартмани во Македонија.

апартмани во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар apartmani | | апартмани