logo


ДРАМСКИ ТЕАТАР СКОПЈЕ

Гостувања на меѓународен театарски фестивал и настапи во две европски културни претстолини ја започнуваат сезоната 2012/2013 на НУ Драмски театар - Повеќе »

Драмски театар Претстави

ДЕТСКИ ТЕАТАРСКИ ЦЕНТАР

Детскиот театарски центар стреми кон креирање на нова театарска култура за деца и млади која ќе црпи креативност и енергија од судирот или средбата Повеќе »

Детаски театар Претстави

МАКЕДОНСКИ НАРОДЕН ТЕАТАР

Како најстара и најголема театарска институција во Република Македонија, МНТ отсекогаш се соочувал со повеќе предизвици и задачи: да ги негува Повеќе »

МНТ Претстави

ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ СКОПЈЕ

Театарот за деца и младинци-Скопје е оформен и финансиран од Министерството за култура на Република Македонија од 1990 година. Во театарот постојат Повеќе »

Куклени претстави

Македонски народен театар

Како најстара и најголема театарска институција во Република Македонија, МНТ отсекогаш се соочувал со повеќе предизвици и задачи: да ги негува Повеќе »

МНТ Театар Култура

Бабец театар Битола

Идејата за создавање на Детски театар во Битола се роди кон крајот на 2002 година. Неколку месеци подоцна беше формиран Детски театар во кое беа Повеќе »

Уметност и култура Театар Детски театар

Театар Комедија

Достигнувањата на една земја може да се видат преку расцутот на Комичната идеја и Комедијата во неа, а единствено вистинска е онаа Комедија која буди Повеќе »

театар комедија забава

Театар 007

Театар 007 е основан во 1997 година и е еден од најактивните и најатрактивни независни театри во нашата земја, кој ја негува експерименталната и Повеќе »

Театри Театарска Продукција Театарски Претстави

Народен Театар “Антон Панов“

Објектот на Центарот за култура Антон Панов - Струмица, е една инпозантна градба од 5560 м2 изграден од самопридонес на граѓаните, пуштен во употреба Повеќе »

Народни театри Центри за култура Културни дејности

Skupi Festival

The International Theatre Festival (ITF)“Skupi Festival“, was established in the premises of the N.I. Albanian Theatre – Skopje, in November 2007.For Повеќе »

International Theatre Festival

Турски Театар

Национална Установа Турски Театар Скопје Повеќе »

Турски Театар Претстави

Theatra

Theatra е независен театар кој го носи создавањето на театарот на ново ниво, кое ја враќа потребата од случување театар во секоја смисла, подигнување Повеќе »

Театар Театри Претстави

Lista na veb strani za teatri Web sites about Листа на веб страни за театри

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po teatri vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na teatri

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по театри во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на театри

Deloven imenik za teatri Business pages about Деловен именик за театри

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata teatri,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za teatri vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата театри,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за театри во Македонија.

театри во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар teatri | | театри