logo


ПЗУ Амбуланта 2 - биохемиска лабораторија

ПЗУ Амбуланта 2 - биохемиска лабораторија започна со работа во април 2007 год, како потреба на граѓаните и нашите пациенти за едена нова лабораторија Повеќе »

Здравство Биохемиска лабораторија

Дијагностичка лабораторија Павлина

Нашата лабораторија е основана во јуни 2009 година (Делот во Виница) додека Скопската лабораторија почнува со работа од Декември 2009 година.За сите Повеќе »

Здравство Биохемиска лабораторија

Авицена дијагностика

Во текот на изминатите 20 години, изградивме имиџ на сигурна и успешна компанија, која во текот на своето дводецениско постоење остави значаен белег Повеќе »

Здравство Лабораториска дијагностика

Биохемиска лабораторија „МИКРОЛАБ“

“ДИЈАГНОСТИКА МИКРОЛАБ“ нуди сеопфатни и комплетни лабораториски испитувања, следејќи ги светските трендови во лабораториската дијагностика. Повеќе »

Биохемиска лабораторија

Дијагностичка Биохемиска Лабараторија “АЛБИМИНИ”

Дијагностичка биохемиска лабараторија АЛБИМИНИ започна со работа на 07.Мај 2008г.Лабараторијата нуди сеопфатна и комплетна дијагностика, со Повеќе »

Биохемиска лабораторија

Авицена

Основната активност на Авицена специјалистичка лабораторија, како прва приватна регистрирана специјалистичка лабораторија во Р. Македонија, е Повеќе »

Биохемиска лабораторија

adrialab synlab laboratory

Приватна здравствена установа Адриалаб - Дијагностичка лабораторија со биохемиска лабораторија и микробиолошка лабораторија, член на synlab Повеќе »

лабараториски анализи хематологија хемостаза глуциден статус липиден статус деградациони продукти

HemoLab

HemoLab е дијагностичка лабораторија која е посветена на решавање здравствени проблеми од областа на репродуктивната медицина (стерилитет, спонтани Повеќе »

Дијабет Коагулација Алергии Лабораторија Дијагностика

Сонце

Специјалистичката биохемиска лабораторија СОНЦЕ е прва приватна специјалистичка биохемиска лабораторија во Република Македонија од 1994 година. Во Повеќе »

Биохемиска Лабораторија Анализи ЕКГ

БиоХем

Ние сме биохемиска лабораторија БИОХЕМ-ДИЈАГНОСТИКА. Лабораторијата е опрмена со најсовремена опрема од познати светски произвдители , со врвен Повеќе »

Биохемиска Лабораторија

Хистолаб

Дијагностичка лабораторија за цитопатологија и хистопатологија "Хистолаб" Скопје Повеќе »

Дијагностичка Лабораторија Цитологија Хистопатологија Дијагностика

Lista na veb strani za laboratorija Web sites about Листа на веб страни за лабораторија

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po laboratorija vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na laboratorija

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по лабораторија во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на лабораторија

Deloven imenik za laboratorija Business pages about Деловен именик за лабораторија

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata laboratorija,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za laboratorija vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата лабораторија,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за лабораторија во Македонија.

лабораторија во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар laboratorija | | лабораторија