logo


Клиника Неуромедика

Неуромедика е првата приватна поликлиника во Р.Македонија која успешно работи веќе 20 години. Таа им овозможува примарна и секундарна здравствена Повеќе »

Клиника

Геронтологија

Јавната здравствена установа Геронтолошки Завод "13 Ноември" се наоѓа во Скопје, ул.4 јули 129 во Општина Ѓорче Петров и една единица во Општина Повеќе »

Геронтологија

AquaSource

Над 18 години, AquaSource е посветена да промовира здрав и природен начин на живеење. AquaSource е основана во 1994 год. од David Howell и Robert Повеќе »

Здрав живот Здрава исхрана Супер Храна Супер Додатоци Здравје без лекарства Здравје без антибиотици

Тримекс

ЧУДЕСНА МОЌ НА ПРИРОДАТА! ЗДРАВЈЕ, ВИТАЛНОСТ, ЕНЕРГИЈА Производи за здравје, производи за живот! Пробајте и Вие! Уживајте во благодетите на Повеќе »

Витамини и минерали Додатоци во исхрана

Д-р. Чирков

Приватната здравствена установа Д-р. Чирков започна со работа на 01 12 2006 година. ОВЛАСТЕНАТА ординација по медицина на труд работи со еден лекар Повеќе »

Здравство Здравствена установа

Борола

БОРОЛА е приватна фирма специјализирана во областа на здравствениот бизнис. Таа е основана во 1996г. Нашата мисија е подобрување на квлитетот на Повеќе »

Здравство Здравствена заштита

Негорски Бањи

НЕГОРСКИ Бањи се модерен здравствен и туристички центар. Негорски Бањи се центар за продолжен третман и рехабилитација на пациенти во модерно Повеќе »

Бањско лекување

Дом "ЖАНА"

Домот е лоциран во центарот на Македонија ,според многумина во еколошки најчистиот град Неготино. Започна со работа во јули 2000 година.Објектот има Повеќе »

Поликлиника Дом за стари лица

Халомедика

Халомедика е првиот ХАЛО СПА центар, со вистински руски Солени соби.Тимот на Халомедика има холистички пристап кон психофизичкото здравје. Ви нудиме Повеќе »

Солена соба Здравствена заштита

Здравствениот дом – Прилеп

Здравствениот дом – Прилеп, спроведува мерки на примарна здравствена заштита на територијата на општина Прилеп, која опфаќа 36 населени места со Повеќе »

Здравство Здравствена установа

Институт за Јавно здравје на РМ

Денес, репрезентативноста на јавно-здравствениот сегмент во државата преку активностите на Институтот за јавно здравје на Република Македонија и Повеќе »

Здравство

Натура-Плус

Натура-Плус е увозник и ексклузивен дистрибутер на врвни светски компании, кои произведуваат производи класифицирани како природни додатоци во Повеќе »

Здрва храна Здрава исхрана Додатоци во исхрана

Debarska Banja Capa

Освен хотелските услуги што се нудат во нашите современи хотели, Баwиште и Косоврасти, Дебарски бањи -Цапа воглавно се орiјентирани на медицински Повеќе »

бања хотел медицински услуги

Центар за семејна медицина

Причина за развој на стратегија за имплементација на семејната медицина во Македонија беше одлуката на Владата на Република Македонија да воведе до Повеќе »

Центар Семејна Медицина Примарна Здравствена Заштита

Центар за јавно здравје - Скопје

Центар за јавно здравје - Скопје е јавна здравствена установа која обавува специјалистичка превентивната здравствена заштита. Основана е од Повеќе »

Центар Јавно Здравје Државна институција Здравствена Заштита

Lista na veb strani za preventiva Web sites about Листа на веб страни за превентива

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po preventiva vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na preventiva

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по превентива во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на превентива

Deloven imenik za preventiva Business pages about Деловен именик за превентива

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata preventiva,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za preventiva vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата превентива,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за превентива во Македонија.

© 2014 Веб Адресар preventiva | | превентива