logo


П.З.У. КОР - МЕДИКО

П.З.У. КОР - МЕДИКО е основана во Март 2010. Нашата цел е на пациентите да им се овозможи врвна неинвазивна дијагностика и медицински третман под Повеќе »

Здравство

Центар за внатрешни болести „СРЦЕ“

Центарот за внатрешни болести „СРЦЕ“ е основан и функционира под раководство на Др. Горан Николов специјалист интернист-субспецијалист Повеќе »

Здравство Интернистички прегледи

Василева КАРДИО

Специјалистичката установа по интерна медицина со кардиoлогија ВАСИЛЕВА КАРДИО е здравствена установа лоцирана веднаш спроти Данската амбасада... Повеќе »

Здравство Интернистички прегледи

ВИМЕДИКА

ВИМЕДИКА е основана од специјалист интернист Д-р Виолета Христов. Повеќе »

Ординација по интерна медицина Интернистички прегледи

Диамед

Во првата приватна Специјална Болница по нефрологија и хемодијализа Диамед ви нудиме комплетна дијагностика на вашите бубрези и кардиоваскуларен Повеќе »

Дијагностика Биохемиска лабораторија

Д-р Бојан Данаилов

Со самостојно работно искуство од 20 години како интернист-кардиолог со постојана обука и следење на сите светски медицински новости и нивно Повеќе »

Здравство Интернистички прегледи

Кардиомедика Србиновски

КАРДИОМЕДИКА-СРБИНОВСКИ со својот високо стручен и едуциран кадар, со долгогодишно искуство во кардиологијата и со современа опрема врши: Повеќе »

интерна општа медицина стоматологија

Cor-Mediko

П.З.У. КОР - МЕДИКО е основана во Март 2010. Нашата цел е на пациентите да им се овозможи врвна неинвазивна дијагностика и медицински третман под Повеќе »

ЕКГ ехо апарат коронарен стрес тест ХОЛТЕР-ЕКГ ХОЛТЕР за притисок Доплер

Lista na veb strani za medicina interna Web sites about Листа на веб страни за медицина интерна

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po medicina interna vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na medicina interna

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по медицина интерна во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на медицина интерна

Deloven imenik za medicina interna Business pages about Деловен именик за медицина интерна

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata medicina interna,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za medicina interna vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата медицина интерна,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за медицина интерна во Македонија.

медицина интерна во

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар medicina interna | | медицина интерна