logo


ПроМедика Клиника

Промедика е долгогодишен ексклузивен партнер на реномирани мултинационални компании од областа на фармацијата, медицината и стоматологијата. Повеќе »

Клиника Општа Медицина

Ординации Пашоски

ОРДИНАЦИИТЕ ПАШОСКИ се отворени во јануари 2007 година. Горди сме дека за овој краток период стекнавме доверба кај голем број на пациенти. Повеќе »

Ординации Здравство

Приватна Здравствена Установа “Д-р Стефановски”

Установа со повеќе од десетгодишно искуство, ПЗУ “Д-р Стефановски” ви нуди здравствени услуги од матични лекари кои се регулирани со закон. Во Повеќе »

Здравство Општа медицина

П.З.У. Цитадела

П.З.У. Цитадела -Прилеп Повеќе »

Здравство

ПЗУ ДАРОН

Од своето основање во 2007 година ПЗУ ДАРОН создава трајни вредности и несебично придонесува за здравјето на своите пациенти. Почнавме скромно, со Повеќе »

Општа медицина Лабораторија Интерна медицина

ПЗУ ”Прим.д-р.Самарџиски”

ПЗУ”Прим.д-р.Самарџиски” како светилник на хуманоста веќе една деценија со најголема сила не потсетува на нашата заедничка обврска да се грижиме едни Повеќе »

Здравство Општа медицина

Алтеа

ПЗУ ПОЛИКЛИНИКА АЛТЕА претставува современа и европски организирана здравствена установа, која наметна нов стил на работа во здравството. Од Повеќе »

Општа медицина Биохемиска Лабораторија Поликлиника Стоматологија

Геримедикал

Приватна здраствена установа-Поликлиника со две ординации по општа медицина и биохемиска лабораторија “Геримедикал“ е основана 2003 година, која Повеќе »

Биохемиска Лабораторија ЕКГ Ехо Медицина Општа

Lista na veb strani za opsta medicina Web sites about Листа на веб страни за општа медицина

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po opsta medicina vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na opsta medicina

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по општа медицина во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на општа медицина

Deloven imenik za opsta medicina Business pages about Деловен именик за општа медицина

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata opsta medicina,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za opsta medicina vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата општа медицина,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за општа медицина во Македонија.

општа медицина во

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар opsta medicina | | општа медицина