logo


Поликлиника Акус Медикус

Во име на персоналот и надворешните соработници ви посакуваме пријатен престој на нашата веб презентација. Нашиот пристап кон пациентите е во духот Повеќе »

Поликлиника

Поликлиника Кардиолаб Маџаров

Не постои поголемо задоволство од чувството дека некому сте му помогнале. Уште поголемо задоволство од чувството дека тоа сте го сториле на Повеќе »

Здравство Здравствена установа Кардиологија Поликлиники

ПЗУ ' Прим. д-р Самарџиски “

ПЗУ”Прим.д-р.Самарџиски” како светилник на хуманоста веќе една деценија со најголема сила не потсетува на нашата заедничка обврска да се грижиме едни Повеќе »

Здравство Општа медицина Лабораторија Интерна медицина

Поликлиника Д-р Ванчо - Вратница

П.З.У. Поликлиника Д-р Ванчо - Вратница со четири организациони единици е основана 2007 год. со реорганизација на веќе постоечката П.З.У. Д-р Ванчо - Повеќе »

Стоматолошки услуги

Поликлиника Медика

ПЗУ Поликлиника Медика како приватна здравствена организација е основана во 1993 година. Започнува со работа како ординација од Примарна здравствена Повеќе »

Примарна здравствена заштита Биохемиска лабораторија

Филип Втори

Специјална Болница по хируршки болести Филип Втори Повеќе »

Поликлиника Хирургија Болница

Клиничка болница „Систина“

Здравото поколение е основата за здрава и сигурна иднина. Уште од самиот почеток, една деценија наназад, наша цел беше да се грижиме за Повеќе »

Здравство Кардиологија Кардиохирургија Лабораторија

Ера Медика

Поликлиниката Ера Медика е приватна здравствена установа основана во 2003 година со едниствена цел нудење на здравствена заштита по највисоки етички Повеќе »

Поликлиники Општа медицина Медицина на труд Специјалистички ординации Биохемиска лабораторија

ЈЗУ УК по хируршки болести „Свети Наум Охридски“

ЈЗУ УК по хируршки болести „Свети Наум Охридски“ во системот на јавни здравствени установи во Република Македонија зазема значајно место поради Повеќе »

Специјалистичка Болница Хируршки Болести Поликлиники Хирургија

Поликлиника Интермед-Арт

Поликлиника Интермед-Арт е основана во февруари 2011год, лоцирана е на бул.Партизански Одреди бр.84 во трговскиот центар Антико - Скопје.Располага Повеќе »

Поликлиники Општа медицина Трудова медицина Интерна медицина Лабораторија Физикална терапија

Lista na veb strani za polikliniki Web sites about Листа на веб страни за поликлиники

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po polikliniki vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na polikliniki

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по поликлиники во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на поликлиники

Deloven imenik za polikliniki Business pages about Деловен именик за поликлиники

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata polikliniki,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za polikliniki vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата поликлиники,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за поликлиники во Македонија.

поликлиники во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар polikliniki | | поликлиники