logo


Физијатрика

Болка, оток и ограничени движења во локомоторниот систем, се состојби кои го намалуваат квалитетот на животот на човекот. Целта на физикалната Повеќе »

Медицина Физикална терапија

Физиофлекс

Физиотерапијата има за цел да ја врати максималната активност на личноста. Физијатарот ја прегледува медицинската документација, зема анамнеза, го Повеќе »

Физикална терапија

Долорес

Ординацијата по физикална медицина рехабилитација и акупунктура ДОЛОРЕС е една од првите приватни ординации од овој вид отворена во Скопје. Со работа Повеќе »

Ласертерапија Лимфна дренажа Вакум терапија Електрофореза Екстензија на `рбетниот столб

LaserMed

LaserMed -Центар за физикална и кинезитерапија Повеќе »

Физикална терапија

ПЗУ "МЕРИДИАН Медикал"

ПЗУ "МЕРИДИАН Медикал" е специјалистичка ординација за Физикална терапија и рехабилитација која работи со голем успех од почетокот на 2006 година. Од Повеќе »

Aкупунктура Физикална медицина

П.З.У. Приматерапи

П.З.У. Приматерапи -Специјалистичка ординација по физикална медицина и рехабилитација Повеќе »

Физикална терапија Кинезитерапија

Кинезика

Кинезика е формирана 2006 година во Скопје по идеја на Александар Димитровски, дипломиран кинезитерапевт, кој што дипломирал во 2003 година на Повеќе »

Физикална терапија Медицинска масажа Кинезитерапија Фитнес

Домино

Домино е фирма која постои веќе 18 години работејќи исклучиво во сегментот медицина : апаратура и потрошни материјали. На нашите клиенти им Повеќе »

Медицинска Опрема Инструменти Физикална Терапија

Атлас Центар

Атласот, не само што го носи черепот, туку тој е одговорен за рамнотежата и управување со рбетниот столб и скелетот. Кај скоро сите луѓе атласот е Повеќе »

Физикална Терапија Медицинска Масажа Местење Атлас

Bowen Centar

BOWEN e терапевтска техника која потекнува од Австралија каде во средината на 50-тите години на минатиот век се практикува од Tom Bowen.Сертифицирани Повеќе »

Терапевтска Терапија Bowen Масажа Природна Медицина

Lista na veb strani za fizikalna terapija Web sites about Листа на веб страни за физикална терапија

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po fizikalna terapija vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na fizikalna terapija

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по физикална терапија во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на физикална терапија

Deloven imenik za fizikalna terapija Business pages about Деловен именик за физикална терапија

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata fizikalna terapija,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za fizikalna terapija vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата физикална терапија,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за физикална терапија во Македонија.

физикална терапија во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар fizikalna terapija | | физикална терапија