logo


ZAMP

Здружението за заштита на авторски музички права-ЗАМП е организација за колективно управување на авторските музички права, во согласност со ЗАПСП, Повеќе »

Авторски права

Македонска авторска агенција

Основна дејност на МАКЕДОНСКА АВТОРСКА АГЕНЦИЈА (МАА) е застапување на авторите при реализација на нивните авторски права во врска со користењето Повеќе »

Авторски договори Заштита на авторски права

Argil

Основна дејност на АРГИЛ АВТОРСКАТА АГЕНЦИЈА е застапување на авторите при реализација на нивните авторски права во врска со користењето на нивните Повеќе »

застапување на авторите за авторски права

Макара

Друштво за заштита на авторските права МАКАРА ДОО Скопје со својата дејност опстојува на македонскиот пазар на услуги од 1993 година. Целна група на Повеќе »

Авторски Права Заштита Индустриска Сопственост Авторска агенција

Државен завод за индустриска сопственост

Државниот завод за индустриска сопственост на Република Македонија е самостоен орган на државната управа надлежен за вршење на работите во врска со Повеќе »

Државни и владини институции Државен Завод Индустриска Авторско право Сопственост

Адвокатска канцеларија Јоанидис

Адвокатската канцеларија Јоанидис е горда на својата трета генерација на адвокати. Како една од најстарите фирми во Македонија, ние сме посветени на Повеќе »

Адвокатски Канцеларии Авторски права Заштита Индустриска сопственост Правни услуги

Борис Ношпал

Борис Ношпал Адвокатска и патентна канцеларија! Адвокатска и патентна канцеларија е основана во 1993 година, од Борис Ношпал роден 1967 година, Повеќе »

Адвокатски канцеларии Патентни канцеларии Авторски права Индустриска сопственост Правни услуги

Берин

Добредојдовте на нашата интернет страна, Поаѓајќи од констатацијата дека иновациите, кои секојдневно се појавуваат низ нови производи, услуги, Повеќе »

Авторско Право Патент Трговска Марка Индустриски дизајн

Патентцентар

Агенција за услуги од областа на авторското право и индустиската сопственост ПАТЕНТЦЕНТАР-КОНСАЛТИНГ Повеќе »

Агенција Авторско Право Индустриска Патент Сопственост

Gavrilovski Law Office

Established in 2002, Gavrilovski & Gavrilovski Law Office is a mixture of youth, experience, dedication and hard work joined together in order to Повеќе »

Patent Trademark Attorney Law Office

Брендпротект

Агенцијата Брендпротект е основана во јули 2009 година и е специјализирана за заштита на правата од интелектуалната сопственост. Професионалниот Повеќе »

Агенција Авторско право Индустриска сопственост Бренд

Lista na veb strani za avtorsko pravo Web sites about Листа на веб страни за авторско право

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po avtorsko pravo vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na avtorsko pravo

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по авторско право во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на авторско право

Deloven imenik za avtorsko pravo Business pages about Деловен именик за авторско право

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata avtorsko pravo,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za avtorsko pravo vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата авторско право,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за авторско право во Македонија.

авторско право во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар avtorsko pravo | | авторско право