logo


Mama'S

Не многу одамна, некаде на југот од Балканот, во старата скопска меана ДУКАТ, седеа тројцата пријатели Петар, Калин и Бобан. Тројцата големи гурмани, Повеќе »

Ајвар Малиџано Лутеница Слатко од смокви Слатко од киви

Левидиа

Целта на Левидиа е да прерасне во динамична фирма, раководена од стручни лица кои се задолжени за развој на неколку гранки од овоштарството и тоа Повеќе »

Производство на овошни садници Овоштарство Овошни садници Овошје

Tomatoland

Tomatoland претставува стакленик од најсовремен холандски тип на површина од 20000м2 и висина од 5м , со опрема од последната генерација за Повеќе »

Градинарство

Универзал Промет

"Универзал Промет" Кочани, Македонија е приватна компанија за производство и трговија, основана во 1990 година од страна на нејзиниот денешен Повеќе »

Зимница преработка на зеленчук

Френки

Нашите први искуства за извоз на храна датираат од 1995 година. Денеска Френки ДОО е еден од поголемите извозници за храна во Република Македонија. Повеќе »

Преработка на зеленчук Конзервирање зеленчук

Агропелагонија

Агропелагонија е приватна компанија основана во 1998 година. Основната дејност на фирмата е надворешна трговија со посебен акцент на свежо овошје и Повеќе »

Овошје и зеленчук

Вори

Вори произведува конзервирани производи од овошје и зеленчук по сопствени рецепти кои ги задоволуваат потрушувачите со префинет вкус. Производите се Повеќе »

Преработка на овошје и зеленчук

Dino Kompani

Dino Kompani е доверлив и навремен снабдувач на заленчук и овошје со тенденција на градење долгорочни партнерски односи со своите клиенти. Преку Повеќе »

Овошје и зеленчук Дистрибуција

Сафир Промет

Основната дејност на Сафир Промет е откуп и дистрибуција на овошје и зеленчук. Покрај ова компанијата работи и како дустрибутер на прехрамбени Повеќе »

Овошје и зеленчук Откуп и дистрибуција

Баџо Компани

"БАЏО" ДООЕЛ - Богданци е основана во 1992 година како друштво за производство, трговија и услуги од страна на г. Томе Шапкаров. Главната дејност Повеќе »

Земјоделски производи Дистрибуција

Тома- Радово

Фирмата е основана 2002 година и отогаш па до ден денес ја прати успех. Успешноста на оваа фирма се темели на тоа што добро ги познава потребите за Повеќе »

Овошје и зеленчук Откуп

БАГА ФООД

БАГА ФООД ДОО е фабрика специјализирана за преработка на конзервирани производи од високо квалитетни суровини (зеленчук и овошје), кои потекнуваат од Повеќе »

Овошје и зеленчук Преработка и конзервирање

Агрипро Валандово

Агрипро Валандово- Производство на овошје, расадници.. Повеќе »

Овошје

"ТУРАН"

Приватната компанија ТУРАН-ИВАН ДООЕЛ од Богданци се наоѓа во јужниот регион на Македонија и е препознатлив во светот како регион со еколошко чиста Повеќе »

Овошје и зеленчук

Lista na veb strani za ovosje i zelencuk Web sites about Листа на веб страни за овошје и зеленчук

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po ovosje i zelencuk vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na ovosje i zelencuk

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по овошје и зеленчук во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на овошје и зеленчук

Deloven imenik za ovosje i zelencuk Business pages about Деловен именик за овошје и зеленчук

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata ovosje i zelencuk,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za ovosje i zelencuk vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата овошје и зеленчук,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за овошје и зеленчук во Македонија.

© 2014 Веб Адресар ovosje i zelencuk | | овошје и зеленчук