logo


Ангротекс

“Ангротекс” Доо Штип е трговско друштво за внатрешен и надворешен промет и неговата основна дејност е трговија на големо и мало со текстилни Повеќе »

Текстил

Златекс

Фирмата ZLATEX EXPORT-IMPORT е основана 1989 година од фамилијата Ацески и се базира на 100% приватен капитал.Нашата фирма поседува два погона со Повеќе »

Текстил Облека

Зорлутекс

ЗОРЛУТЕКС БАЛКАН ДООЕЛ е дел од една од најголемите Турски групации ЗОРЛУ ХОЛДИНГ, основана на 11/09/2009 год во Скопје.Основна дејност на фирмата е Повеќе »

Текстил

Нетам

Фирмата НЕТАМ ДОО – Скопје, со локација на ул. 534 бр.22 б С.Марино се занимава со производство на неткаен текстил од 2000 година. Во својата Повеќе »

Текстил

Ортекс

Ortex доо е основан 1992 год. Од почетокот на работење се занимава со дистрибуција на завеси ,фротир и корнизи од магацин.. Од 1994 г се отвораат Повеќе »

Текстил Завеси

Евро Џинс

Фирмата Evro Jeans како производител и продажба на џинс конфенкција и ХТЗ (заштитна облека) се занимава 20 години. Во фирмата има 80 вработени и Повеќе »

Текстилна индустрија Работна облека Џинс колекција

Cice Trade

Компанијата Чиче Трејд е формирана пред дваесет и пет години. Нејзина дејност е производство на ткаени етикети, печатени етикети за потребите на Повеќе »

Ткаени етикети Печатени етикети

Макпримат

Макпримат е основана во 1990 година и е лоцирана во Скопје, главниот град на Република Македонија. Фирмата има 400 вработени и од основањето е Повеќе »

Текстилна индустрија

Алтекс

Алтекс -Текстилна индустрија Повеќе »

Текстилна индустрија

МК Голден Текс

МК Голден Текс -Текстилна индустрија Кочани Повеќе »

Текстилна индустрија

Голд Текс

Историјат - приказната за ТД Голд Текс од Крушево започна кон крајот на 2003 година со 55 вработени лица. Идејата за основање на текстилната Повеќе »

Текстилна индустрија

ЛИ-ЈО Текс

Друштвото за производство, трговија и услуги ЛИ-ЈО ТЕКС ДОО Вратница е формирано во Мај 2002 година и се занимава со производство и продажба на Повеќе »

Текстилна индустрија

АД „Мода“ Свети Николе

АД “Мода“ преставува правен следбеник на некогашното јорганџиско производно претпријатие “Свила” од Свети Николе кое било основано со Одлука од Повеќе »

Текстилна индустрија

Бретекс

Добродојдовте во Бретекс печатница. Уште од самиот почеток во 1992 година се занимававме со изработка (печатње) на нашивни текстилни етикети. Погон Повеќе »

Текстилни етикети

Конфекција Амор-Компани - Кочани

„Амор-Компани“ е приватна фирма која што е формирана 1992г. Лоцирана е во Кочани, Република Македонија и се простира на површина од 3000м2. Истата Повеќе »

Текстилна индустрија Конфекција

Lista na veb strani za tekstil Web sites about Листа на веб страни за текстил

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po tekstil vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na tekstil

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по текстил во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на текстил

Deloven imenik za tekstil Business pages about Деловен именик за текстил

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata tekstil,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za tekstil vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата текстил,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за текстил во Македонија.

© 2014 Веб Адресар tekstil | | текстил