logo


Систина клиника

Првиот, најприроден услов за човековиот напредок е здравјето. Во него е убавината, силата и духовноста на секој поединец, а со тоа и на целокупната Повеќе »

Гиникологија Здравје Хирургија

Ремедика Клиника

Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 април 2005 година. Со тоа првпат се поставени светските стандарди за Повеќе »

Клиника Здравје

Фила-Фарм

Фила-Фарм е фирма посветена на создавање на најдобрите можни решенија за Вашата болница. Без разлика дали се работи за изградба на нова болница или Повеќе »

Изградба Опрема

JЗУ Клиничка болница - Штип

JЗУ Клиничка болница - Штип зазема централно место во источниот регион на република Македонија. Во неа се лекуваат над 250 000 жители - пациенти , Повеќе »

Здравство

ЈЗУ Клиниката за неврологија

Клиниката започнува со работа во 1947 година заедно со Медицинскиот Факултет во Скопје и тоа како Клиника за Нервни и Душевни Болести со прв Повеќе »

Здравство

ЈЗУУ Клиника за токсикологија

Во Центарот и Клиниката се вработени 16 лекари (www. toksikologija.com.mk) кои пружаат медицински и информативни услуги 24 часа, 7 дена неделно. Повеќе »

Здравство

ЈЗУ Клиника за клиничка биохемија

ЈЗУ Клиника за клиничка биохемија е основана како самостојно правно лице на 05.09.2007 година со одлука на Владата на РМ, врз основа на член 91 од Повеќе »

Клиники Клиничка Биохемија Биохемиски Лаборатории

ЈЗУ Универзитетска клиника за психијатрија

ЈЗУ Универзитетска клиника за психијатрија-Скопје се наоѓа на улица Белградска бб, под падините на Водно, во исклучително мирен дел на градот. Повеќе »

Универзитетски Клиники Психијатрија Биолошка психијатрија Медицинска психологија Детска и адолесцентна психијатрија

Неуропраксис

Добродојдовте во Приватната Здравствена Институција – Специјалистичка Невролошка Ординанција Неуропраксис. Приватната здравствена институција – Повеќе »

Неврологија Ординација Невролошки Тестирања

Клиника за инфективни болести

КЈЗУ "Клиника за инфективни болести и фебрилни состојби" Скопје е врвна медицинска установа која обезбедува високо стручна и квалитетна здравствена Повеќе »

Клиники Инфективни болести Фебрилни состојби

ЈЗУ Свети Пантелејмон Скопје

ЈЗУ Универзитетски стоматолошки клинички центар Свети Пантелејмон е највисока здравствена и наставно-научна институција од областа на стоматологијата Повеќе »

Клиники Стоматологија Државни и владини институции

Клиника за Гастроентерохепатологија

Клиниката за Гастроентерохепатологија е единствена институција во Република Македонија, која ја задоволува потребната здравствена заштита во областа Повеќе »

Клиника Гастроентерохепатологија Гастроентерологија Хепатологија

Lista na veb strani za klinika Web sites about Листа на веб страни за клиника

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po klinika vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na klinika

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по клиника во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на клиника

Deloven imenik za klinika Business pages about Деловен именик за клиника

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata klinika,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za klinika vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата клиника,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за клиника во Македонија.

клиника во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар klinika | | клиника