logo


Стружанка

Трговското друштво Вак Стружанка почна со работа во 1992 година, како огранок на познатата фабрика Стружанка од Струга. Почетоците беа скромни – со Повеќе »

Текстил

Зип пласт

Компанијата YKK Zipplast Пожега е формирана во 1988 година од менаџерски тим со над 30 години работно искуство во оваа бранша. Производството почна Повеќе »

Текстил

Гатекс

Како резултат на своето долгогодишно искуство во областа на трикотажата, "Гатекс" може да се истакне со својот богат асортиман на разни модели на Повеќе »

Текстилна индустрија Трикотажа

Тетекс

Тетекс АД - Тетово е реномиран производител на текстилни производи и тоа конфекција и трикотажа за женски и машки модни производи, со современ Повеќе »

Текстилна индустрија Трикотажа Облека Ќебиња

Делта Холдинг ДООЕЛ

Модната конфекција Делта Холдинг ДООЕЛ Кочани е формирана во 1992 година и е во приватна сопственост со единствен основач Георгиева Бојаџиевска Повеќе »

Текстил Трикотажа Текстилна индустрија

Трикотажа Пелистер Битола

Основана во 1923 година, Трикотажа Пелистер е извозно ориентирана фирма специјализирана за памучна трикотажа. 88 годишното искуство, комплетната Повеќе »

Трикотажа Женска Машка Долна облека Пижами Блузи

Фротирка Компани

Фротирка Компани АД Делчево е формирана на 31.06.1961 година како фирма во изградба, а со редовно производство има започнато во 1966 Повеќе »

Предиво Фротир Ткаенини Трикотажа Текстилна индустрија

Kimico

Официјален веб сајт на македнонскиот бренд Кимико од Струга. Кимико се занимава со производство на машка, женска и детска облека и најголемиот дел Повеќе »

Трикотажа Производство Машка Женска Детска Облека

Морнар Текс-ВС

Морнар Текс-ВС е основана во 2007 година. Започна со производство на: Женска облека(мајци, блузи, фустани, кошули). Oд трикотажа: (пуплин, лен, Повеќе »

Трикотажа Женска Облека

Silvi Style

S&S – Silvi Style Дооел од Струга е приватно производно претпријатие со фамилијарна традиција и искуство околу 20 години во производство на сопствени Повеќе »

Трикотажа Струга Пижами Детска облека Silvi Style

Lista na veb strani za trikotaza Web sites about Листа на веб страни за трикотажа

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po trikotaza vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na trikotaza

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по трикотажа во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на трикотажа

Deloven imenik za trikotaza Business pages about Деловен именик за трикотажа

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata trikotaza,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za trikotaza vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата трикотажа,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за трикотажа во Македонија.

трикотажа во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар trikotaza | | трикотажа