logo


Бела

Приказната на Бела започнува во 1991 години, кога мајка и ќерка инспирирани од феноменот на прекрасната македонска жена отвораат мало модно студио, Повеќе »

Мода Текстил

Алма

АЛМА дооел Кочани е друштво за производство и трговија,основано од Зоран Трендов во 1999 година,кој сеуште го поседува и води како управител... Повеќе »

Текстилни производи

Ненад Секирарски

Ненад Секирарски -Моден дизајнер Повеќе »

Мода Стил Облека

Модна Конфекција "ГРАЦИЈА"

Модната конфекција “ГРАЦИЈА” е формирана 1990 година во Штип. Оваа современо организирана модна куќа се темели на високо квалитетен и стручен Повеќе »

Конфекција Текстил

Елена Лука

Елена Лука е синоним за автентичен, авангарден и уметнички моден израз кој диктира урбан и препознатлив моден правец, секогаш во чекор со најсвежите Повеќе »

Мода Стил Облека

Модната конфекција "Милано"

Модната конфекција "Милано" ДОО е основана во 1996 година како семеен бизнис. Се наоѓа во градот Штип на 90 км. од Скопје и 70 км. од аеродромот во Повеќе »

Модна конфекција

Модната куќа „Штипко“

Модната куќа за производство на високомодни конфекциски производи „Штипко“ ДОО – Штип е основана во 1990 година. Почетните чекори во областа на Повеќе »

Модна конфекција

Единство - АД Модна конфекција

Модната конфекција ЕДИНСТВО АД Тетово постои и непрекинато работи од 1953 година. Во своето повеќе од пет децениско постоење, од мало Повеќе »

Модна конфекција

Big Nido Jeans

Big Nido е основан 1984 година. Од самиот почеток компанијата се специјализира за производство на џинс. Најголемо внимание посветува на квалитетот на Повеќе »

Конфекција Фармерки

Супер Хит

Компанијата “Супер Хит” е синоним за квалитетна и современа изработка на облека, во која е втемелено долгогодишното искуство на семејниот бизнис на Повеќе »

Модна конфекција

Окитекс

За реализација на целокупното производство формиравме свој сектор за увоз-извоз во Окитекс во Скопје. Нашиот млад и динамичен тим во Македонија Повеќе »

Модна конфекција

Са-Ел

Са-Ел, со локација во Охрид, е иновативна посредничка компанија која извезува широк спектар на облека, на тој начин овозможувајќи целосно Повеќе »

Модна конфекција

Emili Exclusive Design

Емили Ексклузив Дизајн Повеќе »

Дизајн Мода Облека

Lista na veb strani za konfekcija Web sites about Листа на веб страни за конфекција

Najdobriot i najkompleten veb adresar vo Makedonija, kojsto vi ovozmozuva da gi najdete site veb-sajtovi na edno mesto. Dokolku gi barate najdobrite veb sajtovi po konfekcija vo Makedonija, vie ste na vistinskoto mesto! Veb adresarot vi nudi listing na site veb-sajtovi koisto se odnesuvaat na konfekcija

The best and most complete web directory in Macedonia, that helps you to find all websites on one place. If you are looking for the best websites by in Macedonia, you are on the right place. This web directory offers you a listing of all websites associated by .

Наjдобриот и најкомплетен веб адресар во Македонија, којшто ви овозможува да ги најдете сите веб-сајтови на едно место. Доколку ги барате најдобрите веб сајтови по конфекција во Македонија, вие сте на вистинското место! Веб адресарот ви нуди листинг на сите веб-сајтови коишто се однесуваат на конфекција

Deloven imenik za konfekcija Business pages about Деловен именик за конфекција

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata pripaga vo podkategorijata konfekcija,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za konfekcija vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list belongs to the subcategory , the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for .Секој од веб сајтовите наведени во листата припаѓа во подкатегоријата конфекција,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за конфекција во Македонија.

конфекција во

Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар konfekcija | | конфекција