logo


MIOA

Главен предизвик во градењето на Стратегијата е дефинирање на економската,социјалната и на политичката визија на општеството базирано на знаења, Повеќе »

Е-Инфраструктура Е-Влада Е-Бизнис Е-Здраство Е-Граѓани Е-Документи

Претседател на Р.М.

Република Македонија се наоѓа во Југоисточна Европа, во центарот на Балканскиот Полуострови зафаќа површина од 25.713км2. Нејзиниот релјеф се Повеќе »

Граѓани Демократија

Здружение за борба против ракот “БОРКА”

Потребата за формирање на “БОРКА” се наметна како резултат на постојната состојба во здравството во Република Македонија, а имајќи ја предвид Повеќе »

Борка здружение на граѓани за борба против рак

Скопско астрономско друштво

„Скопско астрономско друштво“ (САД) е здружение на граѓани, љубители на астрономијата, од различна возраст и националност. Основано е со Основачкото Повеќе »

Здружение на граѓани Астрономија Хоби

Слободен софтвер Македонија

Слободен софтвер Македонија е непрофитна организација која на прво место се занимава со слободен софтвер во Р. Македонија. Слободен софтвер Повеќе »

Невладини организации Здруженија на граѓани Слободен Софтвер

Бенефит Плус

Здружението за информирање, овозможување на соработка и помош на граѓаните БЕНЕФИТ ПЛУС – Скопје (Бенефит+) е невладина и непартиска организација Повеќе »

Невладина Организација Информирање на граѓаните Промоција Подршка Обуки

Сојуз на Математичари на Македонија

Сојузот на математичари на Македонија е здружение на граѓани математичари од Македонија, настанат со здруженија на граѓани, организирани во друштва Повеќе »

Невладини организации Сојуз Математичари Здруженија Граѓани Математика

Институт за европска политика

Институтот за европска политика ЕПИ- Скопје е основан на 24 февруари 2011 година, како здружение на граѓани согласно Законот за здруженија и Повеќе »

Невладини организации Институт Европска Политика Здруженија на граѓани

Ротари клуб "Битола Широк Сокак"

Ротари Интернешнл има над 1.2 милиони членови во 33.000 клубови, кои се неполитички, нерелигиозни и отворени за сите култури, раси и религии. Повеќе »

Невладини организации Ротари Клуб Здруженија на граѓани Хуманитарна Организација

СУМНАЛ

СУМНАЛ е здружение за развој на ромската заедница во Република Македонија. Ромите се интегрирани во општеството и даваат поголем придонес во Повеќе »

Невладини организации Здруженија на граѓани Развој Ромска Заедница

ЕГРИ

Невладината организација Граѓански центар за одржлив развој ЕГРИ е формирана на 02.12.2000 година од страна на петнаесетина млади Повеќе »

Невладини организации Граѓански Центар Одржлив Развој Здруженија на граѓани

Сокол

Ловечкото друштво Сокол од Битола е формирано во почетокот на 1997 година и преставува здружение на граѓани. Здржението располага со 8 осум најубави Повеќе »

Ловечко Друштво Ловишта Здруженија на граѓани Лов Невладини организации

АРНО

Асоцијација за развој на нови опции (АРНО) е здружение за социјални иновации основано во македонскиот граѓански пејсаж со посебна мисија за развој и Повеќе »

Невладини организации Асоцијација Развој Нови Опции Здруженија на граѓани

Органика

Кластерското здружение на органски производители „Органика“ се залага за зголемување на органското земјоделство во Македонија и за зајакнување на Повеќе »

Невладини организации Кластерско здружение Органски Производители Кластер Здруженија на граѓани

АТЛАС

Либертаријански клуб АТЛАС (ЛК Атлас) е независна, непрофитна и непартиска организација регистрирана како Здружение на граѓани во Скопје, Македонија Повеќе »

Невладини организации Либертаријански Клуб Здруженија на граѓани

Lista na veb strani za gragani Web sites about Gragani Листа на веб страни за Граѓани

Barate informacii i veb-sajtovi po Gragani? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Gragani na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Gragani i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Gragani? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Gragani in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Граѓани? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Граѓани на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Граѓани и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Gragani Business pages about Gragani Деловен именик за Граѓани

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Gragani,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Gragani vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Gragani, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Gragani.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Граѓани,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Граѓани во Македонија.

Граѓани


Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар Граѓани