logo


Донации.Мк

Донации.Мк е дел од активностите на членовите на Здружението Хуманост Без Граници.На оваа страница се објавуваат информации за сите активни акции за Повеќе »

Интернет медиуми Портали Донации Хуманитарни Акции Донирање

Златна Рипка

Фондацијата за исполнување на желби на тешко болни деца “Златна Рипка”- Скопје е самостојна, доброволна, невладина и непрофитна организација. Целите Повеќе »

Невладини органиации Фондација Донации Исполнување на желби Златна рипка

Мој роден крај

МАКЕДОНИЈА, земја на блескави езера, на високи планински врвови и од сонце осветлени висорамнини, земја на затскриени водопади, села во клисури, Повеќе »

Мој роден крај Интернет медиуми Македонија Мапа Планини Донации

Е-плакар

Добредојдовте во Е-плакар. Тука ќе можете на лесен начин да се ослободите од својата облека и да заработите или да бидете хумани и да ја подарите на Повеќе »

Е-плакар Облека Донации Огласи Огласник Е шоп

Lista na veb strani za donacii Web sites about Donacii Листа на веб страни за Донации

Barate informacii i veb-sajtovi po Donacii? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Donacii na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Donacii i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Donacii? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Donacii in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Донации? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Донации на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Донации и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Donacii Business pages about Donacii Деловен именик за Донации

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Donacii,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Donacii vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Donacii, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Donacii.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Донации,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Донации во Македонија.

© 2014 Веб Адресар Донации