logo


Слободен софтвер Македонија

Слободен софтвер Македонија е непрофитна организација која на прво место се занимава со слободен софтвер во Р. Македонија. Слободен софтвер Повеќе »

Невладини организации Здруженија на граѓани Слободен Софтвер

Здружение за македонско-германско пријателство

Добредојдовте на веб страната на Здружението за македонско-германско пријателство и соработка Битола, изработена по повод 10 годишниот јубилеј на Повеќе »

Невладини организации Здруженија Македонско Германско Пријателство

Стопанска комора на Македонија

"Членството е моќ, моќта е информација, информацијата е знаење, знаењето е чекор до успехот" Со станувањето на активен член на Стопанската комора на Повеќе »

Стопанска Комора Невладина Организација Здруженија

Заедно за животните - заедно за граѓаните !

„ЗАЕДНО ЗА ЖИВОТНИТЕ, ЗАЕДНО ЗА ГРАЃАНИТЕ!“ е коалиција од здруженија за заштита на животни, неформални групи и граѓани активисти за правата на Повеќе »

Коалиција Здруженија Заштита Животни Невладини организации Неформални групи

Здружение на Неонатолозите на РМ

Официјален веб сајт на Здружението на неонатолозите на Р.Македонија. Посетете го овој сајт и бидете во тек со активностите на ова здружение. Повеќе »

Невладини организации Здруженија Неонатолози

Галус-Галус

Задружението на живинари Галус-Галус е формирано со слободно здружување на граѓаните, заради остварување заштита и усогласување на своите интереси и Повеќе »

Невладини организации Здруженија Живинари Живинарски Фарми

Меморијален турнир Јован Миновски- Jозо

Меморијалниот турнир во мал фудбал Јован Миновски- Jозо за прв пат се одржа во 2005 година во чест на нашиот прерано починат другар кој го загуби Повеќе »

Меморијален Турнир Спортски Здруженија Натпревари

СЗМРП

Сојузот на здруженија за македонско-руско пријателство и соработка во Република Македонија( СЗМРП ) е организација која ја сочинуваат повеќе друштва Повеќе »

Невладини организации Сојуз Здруженија Македонско-руско Пријателство Соработка

Сојуз на Математичари на Македонија

Сојузот на математичари на Македонија е здружение на граѓани математичари од Македонија, настанат со здруженија на граѓани, организирани во друштва Повеќе »

Невладини организации Сојуз Математичари Здруженија Граѓани Математика

Инова Либ

Добредојдовте на страната на Здружението за развој и иновации на библиотеки „Инова Либ“ кое е регистрирано на иницијатива на група ентузијасти - Повеќе »

Невладини организации Здруженија Развој Иновации Библиотеки

Институт за европска политика

Институтот за европска политика ЕПИ- Скопје е основан на 24 февруари 2011 година, како здружение на граѓани согласно Законот за здруженија и Повеќе »

Невладини организации Институт Европска Политика Здруженија на граѓани

КЛА “Даре Џамбаз“

Ние сме невладина организација, Здружение на Клубови на Лекувани Алкохоличари на Република Македонија. Во Фебруари 2009 та година одбележивме 35 Повеќе »

Невладини организации Здруженија Клубови Лекувани Алкохоличари Алкохолизам

Ротари клуб "Битола Широк Сокак"

Ротари Интернешнл има над 1.2 милиони членови во 33.000 клубови, кои се неполитички, нерелигиозни и отворени за сите култури, раси и религии. Повеќе »

Невладини организации Ротари Клуб Здруженија на граѓани Хуманитарна Организација

СУМНАЛ

СУМНАЛ е здружение за развој на ромската заедница во Република Македонија. Ромите се интегрирани во општеството и даваат поголем придонес во Повеќе »

Невладини организации Здруженија на граѓани Развој Ромска Заедница

ЕГРИ

Невладината организација Граѓански центар за одржлив развој ЕГРИ е формирана на 02.12.2000 година од страна на петнаесетина млади Повеќе »

Невладини организации Граѓански Центар Одржлив Развој Здруженија на граѓани

Lista na veb strani za zdruzenija Web sites about Zdruzenija Листа на веб страни за Здруженија

Barate informacii i veb-sajtovi po Zdruzenija? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Zdruzenija na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Zdruzenija i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Zdruzenija? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Zdruzenija in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Здруженија? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Здруженија на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Здруженија и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Zdruzenija Business pages about Zdruzenija Деловен именик за Здруженија

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Zdruzenija,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Zdruzenija vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Zdruzenija, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Zdruzenija.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Здруженија,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Здруженија во Македонија.

Здруженија


Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар Здруженија