logo


Слободен софтвер Македонија

Слободен софтвер Македонија е непрофитна организација која на прво место се занимава со слободен софтвер во Р. Македонија. Слободен софтвер Повеќе »

Невладини организации Здруженија на граѓани Слободен Софтвер

Институт за европска политика

Институтот за европска политика ЕПИ- Скопје е основан на 24 февруари 2011 година, како здружение на граѓани согласно Законот за здруженија и Повеќе »

Невладини организации Институт Европска Политика Здруженија на граѓани

Ротари клуб "Битола Широк Сокак"

Ротари Интернешнл има над 1.2 милиони членови во 33.000 клубови, кои се неполитички, нерелигиозни и отворени за сите култури, раси и религии. Повеќе »

Невладини организации Ротари Клуб Здруженија на граѓани Хуманитарна Организација

СУМНАЛ

СУМНАЛ е здружение за развој на ромската заедница во Република Македонија. Ромите се интегрирани во општеството и даваат поголем придонес во Повеќе »

Невладини организации Здруженија на граѓани Развој Ромска Заедница

ЕГРИ

Невладината организација Граѓански центар за одржлив развој ЕГРИ е формирана на 02.12.2000 година од страна на петнаесетина млади Повеќе »

Невладини организации Граѓански Центар Одржлив Развој Здруженија на граѓани

Сокол

Ловечкото друштво Сокол од Битола е формирано во почетокот на 1997 година и преставува здружение на граѓани. Здржението располага со 8 осум најубави Повеќе »

Ловечко Друштво Ловишта Здруженија на граѓани Лов Невладини организации

АРНО

Асоцијација за развој на нови опции (АРНО) е здружение за социјални иновации основано во македонскиот граѓански пејсаж со посебна мисија за развој и Повеќе »

Невладини организации Асоцијација Развој Нови Опции Здруженија на граѓани

Органика

Кластерското здружение на органски производители „Органика“ се залага за зголемување на органското земјоделство во Македонија и за зајакнување на Повеќе »

Невладини организации Кластерско здружение Органски Производители Кластер Здруженија на граѓани

АТЛАС

Либертаријански клуб АТЛАС (ЛК Атлас) е независна, непрофитна и непартиска организација регистрирана како Здружение на граѓани во Скопје, Македонија Повеќе »

Невладини организации Либертаријански Клуб Здруженија на граѓани

ЛИЛ

Здружение на граѓани на просветни работници за заштита на правата на жените и децата “ЛИЛ” (ЛИЛ) е здружение на едукатори основано во 2005 година со Повеќе »

Невладини организации Здруженија на граѓани Просветни Работници Заштита Права на жените

Илумине

Официјален веб сајт на здружението на граѓани Центар за развој на ИКТ во образованиете- ИЛУМИНЕ Валандово. Талентираните и надарените ученици Повеќе »

Невладини организации Здруженија на граѓани Информатички Комуникациски Технологии Школи за компјутери

МАДОТ

Македонското Друштво на Ортопеди и Трауматолози (МАДОТ) е стручна асоцијација која ги обединува сите специјалисти од овие области. Преку своите Повеќе »

Невладини организации Здруженија на граѓани Друштва Ортопеди Трауматолози Ортопедија

Агро Синдикат

Синдикатот на работниците од агроиндустрискиот комплекс на Република Македонија (скратен назив: Агро Синдикат) е самостојна, демократска и независна Повеќе »

Невладини организации Здруженија на граѓани Синдикати Агроиндустриски Комплекс Земјоделци

Исток

Здружението на превозници во патниот сообракај Исток е доброволно, непрофитабилно, невладино и самостојно здружение на превозниците во патниот Повеќе »

Невладини организации Здруженија на граѓани Превозници Патен сообраќај Обука Сертификати

Илинденски марш 1903

Здружението „Илинденски Марш 1903“ е формирано во 2011 година од група ентузијасти кои се обидуваат да ги негуваат традицијата, културата и Повеќе »

Невладини организации Здруженија на граѓани Илинден Традиција Култура Културни дејности

Lista na veb strani za zdruzenija na gragani Web sites about Zdruzenija na gragani Листа на веб страни за Здруженија на граѓани

Barate informacii i veb-sajtovi po Zdruzenija na gragani? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Zdruzenija na gragani na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Zdruzenija na gragani i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Zdruzenija na gragani? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Zdruzenija na gragani in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Здруженија на граѓани? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Здруженија на граѓани на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Здруженија на граѓани и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Zdruzenija na gragani Business pages about Zdruzenija na gragani Деловен именик за Здруженија на граѓани

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Zdruzenija na gragani,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Zdruzenija na gragani vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Zdruzenija na gragani, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Zdruzenija na gragani.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Здруженија на граѓани,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Здруженија на граѓани во Македонија.

Здруженија на граѓани


Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар Здруженија на граѓани