logo


Корнеа медика

Поликлиниката за очни болести Корнеа Медика е современа медицинска установа со врвен тим. Со најсофистицирана опрема и простор според сите светски Повеќе »

Офталмологија Клиника

Систина Офталмологија

Поликлиниката за очни болести Систина Офталмологија, со својата врвна технологија, најсовремените дијагностички методи и искусниот тим овозможува Повеќе »

Поликлиника за очни болести Систина

Ремедика Клиника

Ре-Медика е првата приватна општа болница во Република Македонија, основана на 7 април 2005 година. Со тоа првпат се поставени светските стандарди за Повеќе »

Клиника Здравје

ПроМедика Клиника

Промедика е долгогодишен ексклузивен партнер на реномирани мултинационални компании од областа на фармацијата, медицината и стоматологијата. Повеќе »

Клиника Општа Медицина

Поликлиника Акус Медикус

Во име на персоналот и надворешните соработници ви посакуваме пријатен престој на нашата веб презентација. Нашиот пристап кон пациентите е во духот Повеќе »

Поликлиника

Клиника Неуромедика

Неуромедика е првата приватна поликлиника во Р.Македонија која успешно работи веќе 20 години. Таа им овозможува примарна и секундарна здравствена Повеќе »

Клиника

П.З.У.Поликлиника Др.Ѓоше

П.З.У.Поликлиника Др.Ѓоше отпочна со работа од Септември 1994,како ординација по општа медицина, со двајца лекари и две медицински сестри. Во Повеќе »

Поликлиника Ехо Рендген

Дом "ЖАНА"

Домот е лоциран во центарот на Македонија ,според многумина во еколошки најчистиот град Неготино. Започна со работа во јули 2000 година.Објектот има Повеќе »

Поликлиника Дом за стари лица

Vizia

Vizia e prvata privatna hirurska ocna klinika vo Makedonija, osnovana vo februar 2002 god. Od pojavuvanjeto na Vizia se smenija standardite vo ocnata Повеќе »

Очна клиника

Алтеа

ПЗУ ПОЛИКЛИНИКА АЛТЕА претставува современа и европски организирана здравствена установа, која наметна нов стил на работа во здравството. Од Повеќе »

Општа медицина Биохемиска Лабораторија Поликлиника Стоматологија

Филип Втори

Специјална Болница по хируршки болести Филип Втори Повеќе »

Поликлиника Хирургија Болница

Ројал Медика

Ројал Медика е првата поликлиника во јужниот дел на Македонија која успешно работи од 2008 година. Поликлиниката се простира на 1330 m2 простор за Повеќе »

Поликлиника Општа Медицина Радиологија Ехо Лабораторија

Клиника за Гастроентерохепатологија

Клиниката за Гастроентерохепатологија е единствена институција во Република Македонија, која ја задоволува потребната здравствена заштита во областа Повеќе »

Клиника Гастроентерохепатологија Гастроентерологија Хепатологија

Lista na veb strani za klinika Web sites about Klinika Листа на веб страни за Клиника

Barate informacii i veb-sajtovi po Klinika? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Klinika na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Klinika i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Klinika? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Klinika in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Клиника? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Клиника на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Клиника и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Klinika Business pages about Klinika Деловен именик за Клиника

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Klinika,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Klinika vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Klinika, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Klinika.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Клиника,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Клиника во Македонија.

© 2014 Веб Адресар Клиника