logo


Evro-Balkan

Институтот за општествени и хуманистички истражувања „Евро-Балкан“ е научно-истражувачка институција, сертифицирана од Министерството за образование Повеќе »

Родови студии Студии за ЈИЕ Културни студии Културна антропологија Демократија

Управа за заштита на културно наследство

Управата за заштита на културното наследство (УЗКН) е основана со Законот за заштита на културното наследство од 19 Март 2004 година. Управата за Повеќе »

Управа Заштита Културно Наследство Вредности Културни

Младински културен центар -Битола

Младински културен центар – Битола (МКЦ-Битола) е младинска непрофитна граѓанска организација основана во 1997 година, а официјално регистрирана во Повеќе »

Волонтирање Културна агенда Културни манифестации

Национален Парк Маврово

Голема распостранетост на селата во националниот парк Маврово посочува дека патната инфраструктура е од особена важност во секојдневните активности Повеќе »

Национален Парк Архива Заштита Вредности Културни

Центар за култура “Григор Прличев”- Охрид

Националната установа Центар за култура “Григор Прличев”- Охрид како организатор и незаобиколен фактор на културниот живот во Охрид и во неговата Повеќе »

Културни манифетациии

Македонида

Здружението на граѓани за валоризација , популаризација и петагогија на културно наследство, Македонида е регистрирано 2000 година. Мкаедонида е Повеќе »

Заштита на културни споменици Презентација на културно наследство Организација на културни настани

Фестивал "Војдан Чернодрински" -Прилеп

Македонскиот театарски фестивал "Војдан Чернодрински" е конституиран 1965 година на иницијатива на Здружението на драмските уметници од Република Повеќе »

Театарски фестивал Културни настани Уметност

Big Sound

Посетете ја официјалната интернет страница на Биг Саунд Скопје и бидете во тек со нивните услуги во поглед на организирање на културни-забавни Повеќе »

Сценска Опрема Изнајмување Организација Културни Дејности

Музичка младина на Македонија

Музичката младина на Македонија е национална невладина организација која работи преку, со и за млади луѓе, развивајќи ја нивната креативност и Повеќе »

Културни Музички Дејности Оркестар

МНК ИКОМ

Здружението Македонски национален комитет при Меѓународниот совет на музеите (МНК ИКОМ) им овозможува на музејските професионалци од Република Повеќе »

Здружение Музеј Културни Дејности

Јасминка Новковска

Бидете во тек со културните дејности и изложби на Јасминка Новковска од Скопје. За своите дела авторката вели дека ја отсликуваат реалноста и духот Повеќе »

Изложби Сликарство Акрил Масло на платно Културни Дејности

Мис на Македонија

Добродојдовте на официјалната страница на изборот за Мис на Македонија 2001. Носител на манифестацијата е „Екран“, организатор „ТРОНС“. Од вкупно Повеќе »

Мис Македонија Манифестација Културни Дејности

СК Панорама

КУЛТУРЕН ВОДИЧ ЗА СКОПЈЕ – www.sk.com.mk Мисијата на Порталот sk.com.mk е: "sk.com.mk" е интернет портал - Културен водич за Скопје ! Сајтот Повеќе »

Интернет Портал Културен Водич Културни Дејности

Lista na veb strani za kulturni Web sites about Kulturni Листа на веб страни за Културни

Barate informacii i veb-sajtovi po Kulturni? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Kulturni na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Kulturni i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Kulturni? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Kulturni in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Културни? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Културни на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Културни и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Kulturni Business pages about Kulturni Деловен именик за Културни

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Kulturni,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Kulturni vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Kulturni, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Kulturni.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Културни,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Културни во Македонија.

Културни


Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар Културни