logo


Центар за странски Јазици

Формиран во 1954 год. како Курс по англиски јазик, во текот на своето полувековно постоење, Центарот за странски јазици прерасна во институција со Повеќе »

курсеви за странски јазици школување во странство

Мак - Јамс

Македонското здружение на учесници на курсеви на Јапонската агенција за меѓународна соработка МАК-ЈАМС од Скопје формирано е во 1998 година. Повеќе »

Невладини Курсеви Искуства

Го инглиш мак

Go!EnglishMak центарот за учење англиски јазик преку интернет започна со работа во јануари 2009 година. Примарната улога на центарот е да обучи Повеќе »

Странски јазици Курсеви

Челинџ

Училиштето Челинџ е формирано во 1991 година. Почнавме како мало приватно училиште во време кога приватните училишта беа реткост. Нашите почетоци беа Повеќе »

Странски јазици Курсеви

Пулсар

Пулсар е оддел на Х3М Лабс и е училиште за едукација и информатика, со седиште во Битола, на улица Јане Снадански бб Зграда Шехерзада - II спрат Повеќе »

Курсеви Програмирање Софтвер

Аполо - Јазично образовен центар

Аполо е едно од посовремените приватни училишта за изучување на странски јазици. Постои од 1999 година, располага со пет современо опремени училници Повеќе »

Јазична обука Јазичен превод Индивидуални курсеви Семестрални курсеви Интензивни курсеви

The London Eye - Училиште за странски јазици

TheLondonEye е вистинскиот избор за сите оние што сакаат да го започнат или да го продолжат учењето на Англискиот јазик. Училиштето за Англиски јазик Повеќе »

Јазична обука Напредни курсеви Индивидуална настава

Семос Едукација

Семос Едукација развива систем на компјутерска едукација, како неформално образование, со што го подига степенот на компјутерска едукација на Повеќе »

ИТ Курсеви Сертификација

Учи македонски онлајн

Со „Учи македонски онлајн“ можете да го учите македонскиот јазик било каде да живеете во светот. Не постојат повеќе граници за македонскиот јазик. Повеќе »

Образование Едукација Курсеви Он-лајн настава

КОСМО Иновативен Центар

Претприемничките искуства на Софроние и најмладиот син Козмо стекнати за време на неколкугодишниот работен ангажман во металниот и енергетскиот Повеќе »

Обуки Курсеви Семинари

Александрос Студио

АЛЕКСАНДРОС постои како единка од неодамна, но веќе долги години се занимаваме со преводи од различни области... Повеќе »

Центар за странски јазици Превод Курсеви

Мегасофт плус

„Мегасофт плус“ е основан во август 2003 г. како една од фирмите наследнички на „Мегасофт“ доо, кое во областа на компјутерската техника и едукација Повеќе »

ИТ решенија Едукација Обука Курсеви

Bronco

Центарот за јазично образование "Bronco" е основан во 2002 година од страна на Андриана Петрушева (магистар по филолошки науки и професор по Повеќе »

Јазичен центар Едукација Курсеви

ЕуроКидс

ЕуроКидс уште од најрана возраст им овозможува на децата изучување на англискиот јазик на начин и форма соодветни на достигнувањата на современата Повеќе »

Образование Едукација Странски јазик Курсеви

Центар за странски јазици Летрас

Летрас е Центар за странски јазици основан од искусни професори и преведувачи, кои се активни на полето на образованието и преведувачката дејност. Повеќе »

Странски јазици Курсеви Преводи и толкувања

Lista na veb strani za kursevi Web sites about Kursevi Листа на веб страни за Курсеви

Barate informacii i veb-sajtovi po Kursevi? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Kursevi na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Kursevi i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Kursevi? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Kursevi in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Курсеви? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Курсеви на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Курсеви и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Kursevi Business pages about Kursevi Деловен именик за Курсеви

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Kursevi,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Kursevi vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Kursevi, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Kursevi.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Курсеви,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Курсеви во Македонија.

Курсеви


Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар Курсеви