logo


ПЗУ Амбуланта 2 - биохемиска лабораторија

ПЗУ Амбуланта 2 - биохемиска лабораторија започна со работа во април 2007 год, како потреба на граѓаните и нашите пациенти за едена нова лабораторија Повеќе »

Здравство Биохемиска лабораторија

Дијагностичка лабораторија Павлина

Нашата лабораторија е основана во јуни 2009 година (Делот во Виница) додека Скопската лабораторија почнува со работа од Декември 2009 година.За сите Повеќе »

Здравство Биохемиска лабораторија

Диамед

Во првата приватна Специјална Болница по нефрологија и хемодијализа Диамед ви нудиме комплетна дијагностика на вашите бубрези и кардиоваскуларен Повеќе »

Дијагностика Биохемиска лабораторија

ПЗУ ' Прим. д-р Самарџиски “

ПЗУ”Прим.д-р.Самарџиски” како светилник на хуманоста веќе една деценија со најголема сила не потсетува на нашата заедничка обврска да се грижиме едни Повеќе »

Здравство Општа медицина Лабораторија Интерна медицина

Лабораторија за Контрола на Квалитет

Лабораторијата за Контрола на Квалитет е прва приватна независна лабораторија за контрола на квалитетот на храната. Од 1999, Лабораторијата за Повеќе »

Контрола на квалитет Лабораторија

Биохемиска лабораторија „МИКРОЛАБ“

“ДИЈАГНОСТИКА МИКРОЛАБ“ нуди сеопфатни и комплетни лабораториски испитувања, следејќи ги светските трендови во лабораториската дијагностика. Повеќе »

Биохемиска лабораторија

Ултрамедика

Ултрамедика е првата ин витро лабораторија во Република Македонија. Започна со работа во 1997 година. Од 2009 година Ултрамедика склучи договор Повеќе »

Ин витро лабораторија

Поликлиника Медика

ПЗУ Поликлиника Медика како приватна здравствена организација е основана во 1993 година. Започнува со работа како ординација од Примарна здравствена Повеќе »

Примарна здравствена заштита Биохемиска лабораторија

ПЗУ ДАРОН

Од своето основање во 2007 година ПЗУ ДАРОН создава трајни вредности и несебично придонесува за здравјето на своите пациенти. Почнавме скромно, со Повеќе »

Општа медицина Лабораторија Интерна медицина

Алтеа

ПЗУ ПОЛИКЛИНИКА АЛТЕА претставува современа и европски организирана здравствена установа, која наметна нов стил на работа во здравството. Од Повеќе »

Општа медицина Биохемиска Лабораторија Поликлиника Стоматологија

Геримедикал

Приватна здраствена установа-Поликлиника со две ординации по општа медицина и биохемиска лабораторија “Геримедикал“ е основана 2003 година, која Повеќе »

Биохемиска Лабораторија ЕКГ Ехо Медицина Општа

Дијагностичка Биохемиска Лабараторија “АЛБИМИНИ”

Дијагностичка биохемиска лабараторија АЛБИМИНИ започна со работа на 07.Мај 2008г.Лабараторијата нуди сеопфатна и комплетна дијагностика, со Повеќе »

Биохемиска лабораторија

Lista na veb strani za laboratorija Web sites about Laboratorija Листа на веб страни за Лабораторија

Barate informacii i veb-sajtovi po Laboratorija? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Laboratorija na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Laboratorija i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Laboratorija? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Laboratorija in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Лабораторија? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Лабораторија на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Лабораторија и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Laboratorija Business pages about Laboratorija Деловен именик за Лабораторија

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Laboratorija,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Laboratorija vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Laboratorija, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Laboratorija.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Лабораторија,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Лабораторија во Македонија.

© 2014 Веб Адресар Лабораторија