logo


ФК ТОП ГОЛ

Фудбалскиот клуб Топ гол Битола е спортска организација која е формирана на 30 септември 2009 година.За прв пат ЖФК Топ гол - Битола се натпреварува Повеќе »

Тренинг Натпревари

Vvilhil.com.mk

Спортска обложувалница.Обложување за сите видови на натпревари. Страната нуди и различни актуелни вести од светот на спортот. Можност за преглед на Повеќе »

спорт обложување натпревари

СУС – Велес

За сите активности на училишниот спорт во Велес, ќе можете да се запознаете на официјалната веб страна на Сојузот на училишен спорт – Велес. Бидете Повеќе »

Спортски Сојуз Училишен Спорт Велес Натпревари

Спорт Експрес

Посетете го нашиот спортски портал, прочитајте ги истовремено најновите вести од светот на спортот.... Повеќе »

Интернет Медиум Портал Спорт Спортски Натпревари

Спортска Доза

Спортска Доза е нов спортски веб портал во Македонија, каде ќе бидете во можност да ги следите сите спортски случувања и новости во земјата и во Повеќе »

Интернет Медиум Спортски Портал Спорт Натпревари

Меморијален турнир Јован Миновски- Jозо

Меморијалниот турнир во мал фудбал Јован Миновски- Jозо за прв пат се одржа во 2005 година во чест на нашиот прерано починат другар кој го загуби Повеќе »

Меморијален Турнир Спортски Здруженија Натпревари

ОOУ Вера Циривири – Трена

OОУ „Вера Циривири Трена“ – Скопје е централно самостојно деветгодишно училиште, лоцирано е во населбата – Карпош 2. Училишниот простор изнесува Повеќе »

Општинско Основно Училиште Настава Натпревари Проекти

Мендо

Мендо - Систем за натпревари по информатика 2014. И оваа година, Здружението на информатичарите на Македонија, по дваесет и петти пат организира Повеќе »

Систем Натпревари Информатика Компјутери Тренинг

SportskiIgri.mon.gov.mk

Во 2010 година, Министерството за образование и наука, Агенцијата за млади и спорт и Федерацијата на училишен спорт на Македонија започнаа со Повеќе »

Спортски Игри Натпревари Првенства Училишен Спортски камп

Шаховски клуб Гамбит Ассеко Сее

Ве покануваме во посета на нашата шаховска школа, која се наоѓа на ул. Орце Николов Број182 А, за еден месец бесплатни шаховски лекции за вашите Повеќе »

Здруженија Шаховски школи Шах Натпревари

Робомак

РобоМак е интернационален настан посветен на развој на програмирањето и роботиката, на кој студентите ќе програмираат во мешани тимови и ќе се обидат Повеќе »

Меѓународни Саеми Натпревари Роботика Програмирање

Атомска Мравка

„Атомска мравка“ - Првенство во спортско качување за деца до 14 години.Организатор е Македонска Спортска Качувачка Федерација. Повеќе »

Спортски Првенства Натпревари Качување Деца

Бизнис Лига на Македонија

БИЗНИС-ЛИГА претставува натпреварување во мал фудбал на екипи составени од вработените во компаниите од Република Македонија, што е одлична можност Повеќе »

Бизнис лига Мал фудбал Натпревари

Месец на спортот

МЕСЕЦ НА СПОРТОТ е едномесечен спортски турнир за бизнис единките во Македонија, наменет за развој на рекреативниот спорт и Team Building помеѓу Повеќе »

Спортски турнир Месец на спортот Натпревари Турнири Team Building

Gol.mk

Следете ги сите спортски вести и резултати на македонски на веб порталот Gol.mk. Повеќе »

Gol.mk Спорт Интернет медиуми Веб портали Натпревари Резултати

Lista na veb strani za natprevari Web sites about Natprevari Листа на веб страни за Натпревари

Barate informacii i veb-sajtovi po Natprevari? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Natprevari na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Natprevari i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Natprevari? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Natprevari in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Натпревари? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Натпревари на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Натпревари и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Natprevari Business pages about Natprevari Деловен именик за Натпревари

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Natprevari,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Natprevari vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Natprevari, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Natprevari.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Натпревари,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Натпревари во Македонија.

© 2014 Веб Адресар Натпревари