logo


УКЛО

ниверзитетот “Св. Климент Охридски” -Битола ,познат со акронимот УКЛО, е вториот државен Универзитет во Република Македонија, најзначајна установа од Повеќе »

Наука Истражување

Министерство за образование и наука

Министерство за образование и наука на Република Македонија се наоѓа во Скопје и е составено од повеќе органи: Управа за развој и унапредување на Повеќе »

Образование Наука Министерство

www.nauka.mon.gov.mk

Порталот Наука МК опфаќа систем за евиденција на научните активности на сите научници во Република Македонија и нивните научно–апликативни активности Повеќе »

Научно-истражувачка дејност Интернет медиуми Наука Научни Активности Проекти

Божилак

Библискиот центар "Божилак" е непрофитно здружение на граѓани-христијани чија цел и дејност е христијанска едукација и на еден академски начин да го Повеќе »

Верски Здруженија Библиски Центар Христијанство Веронаука

Емитер

Емитер-Македонско списание за популаризација и примена на науката и техниката. Повеќе »

Печатени медиуми Списанија Популаризација Примена Наука Техника

Институт за географија

Институтот за географија е најстара високошколска установа во Република Македонија од областа на географијата. Високостручниот потенцијал, богатото Повеќе »

Институт Географија Наука

Throni

Фондацијата "Throni" е невладина и неполитичка организација, здружение на граѓани кое има за цел да придонесе за развојот на културата, науката и Повеќе »

Фондација Наука Култура Хуманитарни активности Здружение на граѓани

Економски Институт

Економскиот институт – Скопје e формиран е од Владата на Република Македонија во 1952 година, како самостојна научно-истражувачка. Во рамки на Повеќе »

Економски институт Институт Научно-истражувачка работа Наука

Битно.мк

БИТНО.мк - Буквар за Информатика, Технологија, Наука и Образование. Повеќе »

Интернет медиуми Веб портали Технологија Информатика Наука Образование

ЕНаука

ЕНаука.мк ги следи и пренесува најактуелните новости, истражувања и достигнувања во повеќе научни области. Повеќе »

Наука Медицина Технолгоија Општество Интернет медиуми Жив Свет

Шланге

Шланге е нашиот блог-портал преку кого ги споделуваме нашите страсти и знаење. Ние сакаме да создаваме, креираме, мотивираме и раснеме. Светот е Повеќе »

Спиритуалност Уметност Наука Природа Екологија Креаивност

Lista na veb strani za nauka Web sites about Nauka Листа на веб страни за Наука

Barate informacii i veb-sajtovi po Nauka? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Nauka na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Nauka i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Nauka? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Nauka in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Наука? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Наука на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Наука и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Nauka Business pages about Nauka Деловен именик за Наука

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Nauka,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Nauka vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Nauka, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Nauka.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Наука,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Наука во Македонија.

© 2014 Веб Адресар Наука