logo


МАГ- култура и искуство,

НВО ,,МАГ-култура и искуство,, од Скопје е формирана во 1996 година и со години успешно работи на културниот проект ,,Претставување на македонската Повеќе »

Невладина организација

Национален ромски центар

Идејата за организација како НРЦ се вртеше во нашите глави неколку години наназад се додека не дојде моментот за нејзино формирање. Бевме петмина Повеќе »

Невладина организација

Семпер

Здружението ЗА ЕДНАКВИ МОЖНОСТИ ,,СЕМПЕР'' е невладина, непартиска и непрофитабилна организација основана 21.06.2002 година. Од Јули 2005 со Повеќе »

Невладина организација

Енерго Плазма

ЕНЕРГО ПЛАЗМА е непрофитабилна , ослободена од данок, невладина организација основана во текот на 2010 година oд страна на производители на зeлена Повеќе »

Невладина организација

Ц.Р.З. ”ДРОМ”

Ц.Р.З. ”ДРОМ” како невладина и непрофитна организација е формирана во 1997год. на иницијатива на млади ромски интелектуалци поттикнати од Повеќе »

Невладина организација

Дајте ни крилја

Нашата мисија е да им дадеме поддршка на лицата со посебни потреби и на нивните семејства , да ја подигниме свеста кај пошироката јавност и да Повеќе »

Невладина организација

Асоцијација за здрави животни стилови ПУЛС

Асоцијацијата за здрави животни стилови ПУЛС – Куманово работи на намалување на штетите од употреба на дроги преку проектот “Одржување ниска Повеќе »

Невладина организација

Асоцијација за демократски развој на Ромите -Сонце

СОНЦЕ е етаблирана организација на меѓународно и национално ниво која активно придонесува за граѓанска интеграција и подеднакво практикување на Повеќе »

Невладина организација

Асоцијација за граѓанска толеранција и соработка

Мисијата на АГТИС е насочена кон воспоставување европски стандарди во општеството, како начин на имплементација на демократијата. При тоа се мисли на Повеќе »

Невладина организација

Здружение "ВО МОЈОТ СВЕТ"

Здружение на граѓани за третман на лица со Аутизам, АДХД и Аспергеров синдром ВО МОЈОТ СВЕТ - Скопје. ВО МОЈОТ СВЕТ се залага за подобрување и Повеќе »

Невладина организација

Lista na veb strani za nevladina organizacija Web sites about Nevladina organizacija Листа на веб страни за Невладина организација

Barate informacii i veb-sajtovi po Nevladina organizacija? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Nevladina organizacija na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Nevladina organizacija i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Nevladina organizacija? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Nevladina organizacija in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Невладина организација? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Невладина организација на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Невладина организација и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Nevladina organizacija Business pages about Nevladina organizacija Деловен именик за Невладина организација

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Nevladina organizacija,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Nevladina organizacija vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Nevladina organizacija, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Nevladina organizacija.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Невладина организација,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Невладина организација во Македонија.

© 2014 Веб Адресар Невладина организација