logo


Македонско здружение на млади правници

Македонското здружение на млади правници е (МЗМП) невладина, непрофитна и професионална организација основана во 2004 год. со слободно здружување на Повеќе »

Правна помош Македонско Здружение Млади Невладини организации Правници

Слободен софтвер Македонија

Слободен софтвер Македонија е непрофитна организација која на прво место се занимава со слободен софтвер во Р. Македонија. Слободен софтвер Повеќе »

Невладини организации Здруженија на граѓани Слободен Софтвер

Здружение за македонско-германско пријателство

Добредојдовте на веб страната на Здружението за македонско-германско пријателство и соработка Битола, изработена по повод 10 годишниот јубилеј на Повеќе »

Невладини организации Здруженија Македонско Германско Пријателство

Македонска Риболовна Федерација

Македонска Риболовна Федерација е формирана на 26.09.1952 година од страна на Спортско риболовните друштва: "Вардар" - Скопје; "Македонка" - Штип; Повеќе »

Невладини организации Риболовна федерација Риболов Риболовни Друштва

Заедно за животните - заедно за граѓаните !

„ЗАЕДНО ЗА ЖИВОТНИТЕ, ЗАЕДНО ЗА ГРАЃАНИТЕ!“ е коалиција од здруженија за заштита на животни, неформални групи и граѓани активисти за правата на Повеќе »

Коалиција Здруженија Заштита Животни Невладини организации Неформални групи

Гринер

„Здружение за зелено општество – Гринер“ е организација на доброволно здружени членови со цел да ја промовира интеграцијата на социјалната, Повеќе »

Здружение Зелено Општество Заштита Животна средина Невладини организации

Македонскиот центар за медијација

Македонскиот центар за медијација е формиран во 2013 година, пред се со цел за развој и промоција на медијацијата во Република Македонија. Центарот Повеќе »

Македонски Центар Медијација Невладини организации

Мултикултура

Здружението на граѓани „Mултикултура“ е основано во август 2000 година. Во моментов, организацијата е активна на локално и национално ниво, но во Повеќе »

Здружение Невладини организации

Отворени Забавни Фудбалски Школи

Отворени Забавни Фудбалски Школи е хуманитарен, политички неутрален и непрофитен проект, организиран од страна на Cross Cultures Project Association, Повеќе »

Фудбал Невладини организации Фудбалски Школи

Здружение на Неонатолозите на РМ

Официјален веб сајт на Здружението на неонатолозите на Р.Македонија. Посетете го овој сајт и бидете во тек со активностите на ова здружение. Повеќе »

Невладини организации Здруженија Неонатолози

Спелеолошка Федерација на Македонија

Спелеолошката Федерација на Македонија (СФМ) е непрофитабилна оранизација која е задолжена да се грижи за спелеолошките објекти во Република Повеќе »

Спелеолошка Федерација Невладини организации Пештери Спелеолошки Друштва

Галус-Галус

Задружението на живинари Галус-Галус е формирано со слободно здружување на граѓаните, заради остварување заштита и усогласување на своите интереси и Повеќе »

Невладини организации Здруженија Живинари Живинарски Фарми

Занает Мк

Посетете го овој веб сајт на македонските комори и бидете во тек со активностите на стопанските комори, занаетчиските комори, нивните проекти, дела, Повеќе »

Стопански Занаетчиски Комори Невладини организации

СОС Детско село Македонија

СОС Детско Село Интернационал е меѓународна невладина организација за социјална заштита, посветена на заштита и примена на детските права уште од Повеќе »

Невладини организации Социјална Заштита Деца

ОХО

Здружението за комуникација едукација и консалтинг OХО го создадовме во 1998 година со мисија да ги промениме општествените парадигми, а со визија за Повеќе »

Невладини организации Здружение Едукација Комуникација Консалтинг

Lista na veb strani za nevladini organizacii Web sites about Nevladini organizacii Листа на веб страни за Невладини организации

Barate informacii i veb-sajtovi po Nevladini organizacii? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Nevladini organizacii na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Nevladini organizacii i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Nevladini organizacii? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Nevladini organizacii in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Невладини организации? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Невладини организации на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Невладини организации и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Nevladini organizacii Business pages about Nevladini organizacii Деловен именик за Невладини организации

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Nevladini organizacii,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Nevladini organizacii vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Nevladini organizacii, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Nevladini organizacii.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Невладини организации,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Невладини организации во Македонија.

Невладини организации


Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар Невладини организации