logo


Министерство за образование и наука

Министерство за образование и наука на Република Македонија се наоѓа во Скопје и е составено од повеќе органи: Управа за развој и унапредување на Повеќе »

Образование Наука Министерство

Факултет за Биотехнички науки Битола

Факултетот за Биотехнички Науки е најстара високо образовна институција на Универзитетот „Св. Климент Охридски” од Битола. Оваа институција е Повеќе »

Образование

Учи македонски онлајн

Со „Учи македонски онлајн“ можете да го учите македонскиот јазик било каде да живеете во светот. Не постојат повеќе граници за македонскиот јазик. Повеќе »

Образование Едукација Курсеви Он-лајн настава

Биро за развој на образованието

Бирото за развој на образованието е орган на управа во состав на Министерството за образование и наука со својство на правно лице и врши стручни Повеќе »

Државна институција Образование Владини институции Биро

OУ ”Братство-Миѓени”

OУ ”Братство-Миѓени” од Тетово е едно од најстарите основано во далечната 1958 година под името “Братство - Единство”. Лоцирано било и сеуште е на Повеќе »

Образование Едукација

Универзитет за аудиовизуелни уметности ЕСРА

Универзитетот за Аудиовизуелни Уметности - Европска Филмска Академија ЕСРА Париз-Скопје-Њујорк започна со работа во 2007 година и претставува прв Повеќе »

Образование Универзитет

Ц И П О З

ИСТРАЖУВАЊЕ РАЗВОЈ И АПЛИКАЦИЈА НА НОВИ ТЕХНОЛОГИИ КОНТРОЛА И КВАЛИТЕТ НА ЗЕМЈОДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИ И ПРЕРАБОТКИ ПЕРМАНЕНТНО ОБРАЗОВАНИЕ НА Повеќе »

Образование Истражување Семинари

ПИСИ едукативен центар

Образовен центар ПИСИ/ Туторски образовен центар Добитник на Св. Климентовата награда на Охрид за 2007 година за резултати постигнати на полето на Повеќе »

Образование Едукативен центар

САБА

САБА им овозможува на сите ученици да стекнат знаења, способности и самопочитување. Наша главна цел е да ја унапредиме способноста за комуникација на Повеќе »

Образование Едукација

Еуро Колеџ

Еуро Колеџ е формиран на 11 ноември 2003 година. На 29 ноември колеџот потпиша договор за академска поддршка со North European Studies од Грција, Повеќе »

Образование Едукација

Меѓународен Универзитет Струга

Ентузијазмот и желбата за придонес кон развојот на Високото Образование беа единствените мотиви кои не водеа при формирање на Еуро Колеџ- Струга. Повеќе »

Образование Едукација

Работнички универзитет „Неготино“

Установата Работнички универзитет „Неготино“ од Неготино е единствената институција во областа на образованието на возрасните во нашата општина. Повеќе »

Образование Едукација Обука

Економски Факултет-Прилеп

Економскиот факултет-Прилеп е основан 1960 година, односно тој е наследник и продолжувач на богатата и креативна традиција на Вишата и подоцна Повеќе »

Образование Едукација

Lista na veb strani za obrazovanie Web sites about Obrazovanie Листа на веб страни за Образование

Barate informacii i veb-sajtovi po Obrazovanie? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Obrazovanie na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Obrazovanie i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Obrazovanie? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Obrazovanie in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Образование? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Образование на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Образование и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Obrazovanie Business pages about Obrazovanie Деловен именик за Образование

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Obrazovanie,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Obrazovanie vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Obrazovanie, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Obrazovanie.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Образование,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Образование во Македонија.

Образование


Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар Образование