logo


Агропелагонија

Агропелагонија е приватна компанија основана во 1998 година. Основната дејност на фирмата е надворешна трговија со посебен акцент на свежо овошје и Повеќе »

Овошје и зеленчук

Вори

Вори произведува конзервирани производи од овошје и зеленчук по сопствени рецепти кои ги задоволуваат потрушувачите со префинет вкус. Производите се Повеќе »

Преработка на овошје и зеленчук

Dino Kompani

Dino Kompani е доверлив и навремен снабдувач на заленчук и овошје со тенденција на градење долгорочни партнерски односи со своите клиенти. Преку Повеќе »

Овошје и зеленчук Дистрибуција

Сафир Промет

Основната дејност на Сафир Промет е откуп и дистрибуција на овошје и зеленчук. Покрај ова компанијата работи и како дустрибутер на прехрамбени Повеќе »

Овошје и зеленчук Откуп и дистрибуција

Тома- Радово

Фирмата е основана 2002 година и отогаш па до ден денес ја прати успех. Успешноста на оваа фирма се темели на тоа што добро ги познава потребите за Повеќе »

Овошје и зеленчук Откуп

БАГА ФООД

БАГА ФООД ДОО е фабрика специјализирана за преработка на конзервирани производи од високо квалитетни суровини (зеленчук и овошје), кои потекнуваат од Повеќе »

Овошје и зеленчук Преработка и конзервирање

"ТУРАН"

Приватната компанија ТУРАН-ИВАН ДООЕЛ од Богданци се наоѓа во јужниот регион на Македонија и е препознатлив во светот како регион со еколошко чиста Повеќе »

Овошје и зеленчук

Пајдаков Доо

Пајдаков Доо е формирана во 1989 како фирма за трговија. Во 1997 фирмата ја смени својата дејност и почна да работи во полето за обработка на храна. Повеќе »

Преработка Овошје и зеленчук Ајвар Корнишони Феферони

"Чилибија" Дооел

ЧИЛИБИЈА е формирана во Јужна Вардарска долина во Р.Македонија. Овој регион има специфична суб-медитеранска клима и многу сончеви денови во текот на Повеќе »

Производство на овошје и зеленчук

Маби-Трејд

Идеите за добро работење можат да се најдат насекаде и не е потребен само цврст, умешен и насочен менаџмент за успешен бизнис. Потребна е и искреност Повеќе »

Преработка на овошје и зеленчук Конзервирани продукти

З Пласт

З Пласт доо од с. Муртино - фирма лоцирана во Југоисточниот регион на Македонија, поточно во Струмичкиот регион. Основна препознатливост на нашата Повеќе »

Овошје и зеленчук

ВегеФреш

ВегеФреш е новосоздадена Кооператива, регистрирана во април 2010 г. како иницијатива од 12 членови, произведувачи на зеленчук од село Повеќе »

Овошје и зеленчук

ПОТ - Колешино

фабриката започна со преработка на овошје и зеленчук во 2000 година. Започнавме како мала фабрика со преработка на само дел од земјоделските култури Повеќе »

Преработка на овошје и зеленчук

Хортена

Приватното претпријатие Хортена доо, е основано 1994 година во Струмица, а 2006 година е регистирано и во Белград, Србија. Хортена се занимава со Повеќе »

Овошје и зеленчук Земјоделски производи

Бест фуд ТИ

Бест фуд ТИ е компанија која што преработува зеленчук и овошје. Основана е во 1991 како Тргоинженеринг. Повеќе »

Преработка на овошје и зеленчук

Lista na veb strani za ovosje i zelencuk Web sites about Ovosje i zelencuk Листа на веб страни за Овошје и зеленчук

Barate informacii i veb-sajtovi po Ovosje i zelencuk? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Ovosje i zelencuk na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Ovosje i zelencuk i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Ovosje i zelencuk? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Ovosje i zelencuk in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Овошје и зеленчук? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Овошје и зеленчук на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Овошје и зеленчук и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Ovosje i zelencuk Business pages about Ovosje i zelencuk Деловен именик за Овошје и зеленчук

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Ovosje i zelencuk,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Ovosje i zelencuk vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Ovosje i zelencuk, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Ovosje i zelencuk.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Овошје и зеленчук,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Овошје и зеленчук во Македонија.

© 2014 Веб Адресар Овошје и зеленчук