logo


Приватна Здравствена Установа “Д-р Стефановски”

Установа со повеќе од десетгодишно искуство, ПЗУ “Д-р Стефановски” ви нуди здравствени услуги од матични лекари кои се регулирани со закон. Во Повеќе »

Здравство Општа медицина

ПЗУ ' Прим. д-р Самарџиски “

ПЗУ”Прим.д-р.Самарџиски” како светилник на хуманоста веќе една деценија со најголема сила не потсетува на нашата заедничка обврска да се грижиме едни Повеќе »

Здравство Општа медицина Лабораторија Интерна медицина

ПЗУ ДАРОН

Од своето основање во 2007 година ПЗУ ДАРОН создава трајни вредности и несебично придонесува за здравјето на своите пациенти. Почнавме скромно, со Повеќе »

Општа медицина Лабораторија Интерна медицина

ПЗУ ”Прим.д-р.Самарџиски”

ПЗУ”Прим.д-р.Самарџиски” како светилник на хуманоста веќе една деценија со најголема сила не потсетува на нашата заедничка обврска да се грижиме едни Повеќе »

Здравство Општа медицина

Алтеа

ПЗУ ПОЛИКЛИНИКА АЛТЕА претставува современа и европски организирана здравствена установа, која наметна нов стил на работа во здравството. Од Повеќе »

Општа медицина Биохемиска Лабораторија Поликлиника Стоматологија

Кардиомедика Србиновски

КАРДИОМЕДИКА-СРБИНОВСКИ со својот високо стручен и едуциран кадар, со долгогодишно искуство во кардиологијата и со современа опрема врши: Повеќе »

интерна општа медицина стоматологија

Ера Медика

Поликлиниката Ера Медика е приватна здравствена установа основана во 2003 година со едниствена цел нудење на здравствена заштита по највисоки етички Повеќе »

Поликлиники Општа медицина Медицина на труд Специјалистички ординации Биохемиска лабораторија

Поликлиника Интермед-Арт

Поликлиника Интермед-Арт е основана во февруари 2011год, лоцирана е на бул.Партизански Одреди бр.84 во трговскиот центар Антико - Скопје.Располага Повеќе »

Поликлиники Општа медицина Трудова медицина Интерна медицина Лабораторија Физикална терапија

Pzu dr lazo kirov

ПЗУ "Др Лазо Киров" егзистира од 2004 год,од 2012 се надоградува со уште една дејност т.е Ортопедија,се наоѓа на улица Пиринска 75 б,екипирана е со Повеќе »

Ортопедија Здравје Општа медицина Лазо Киров Киров Штип

Lista na veb strani za opsta medicina Web sites about Opsta medicina Листа на веб страни за Општа медицина

Barate informacii i veb-sajtovi po Opsta medicina? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Opsta medicina na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Opsta medicina i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Opsta medicina? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Opsta medicina in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Општа медицина? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Општа медицина на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Општа медицина и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Opsta medicina Business pages about Opsta medicina Деловен именик за Општа медицина

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Opsta medicina,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Opsta medicina vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Opsta medicina, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Opsta medicina.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Општа медицина,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Општа медицина во Македонија.

© 2014 Веб Адресар Општа медицина