logo


Општина Аеродром

Визијата на Општина Аеродром е богата иднина на една европска општина, која секогаш ќе го надградува својот модерен изглед. Иако млада, веќе се смета Повеќе »

Институции Општини

Општина Виница

Општина Виница се наоѓа во Источна Македонија. Центар на Општината е градот Виница, кој брои околу 14.000 жители. Се наоѓа на оддалеченост од 130 км Повеќе »

Општини

Општина Шуто Оризари

Посетете го веб сајтот на општина Шуто Оризари, која што се наоѓа во состав на Град Скопје и единствена ромска општина во светот во која Ромите си Повеќе »

Државни и владини институции Општини Роми Ромска општина

Општина Кривогаштани

Официјален веб сајт на општината Кривогаштани која се наоѓа во пелагониската рамница, во прилепското поле, во нејзиниот северозападен Повеќе »

Државни и владини институции Општини

Општина Дебарца

Добродојдовте на официјалната веб страница на Општина Дебарца. Општина Дебрца е општина во западниот дел на Македонија. Центар на општината е селото Повеќе »

Државни и владини институции Општини

Општина Маврово и Ростуше

Официјален веб сајт на општина Маврово и Ростуше. Општина Маврово и Ростуша се наоѓа во западниот дел на Р.Македонија со седиште во с.Ростуше и Повеќе »

Државни и владини институции Општини

Општина Другово

Општина Другово е најубавото и најпривлечно место за живеење кое се наоѓа во западниот дел на Република Македонија. Лоцирано е во сливното подрачје Повеќе »

Општини

Општина Босилово

Општина Босилово се наоѓа во средишниот дел на плодното Струмичко Поле, помеѓу планините Огражден и Беласица зафаќајќи површина од околу 150 Повеќе »

Општини

iOpstina.mk

Добредојдовте во сплетниот ГИС портал iOpstina.mk ! iOpstina е интернет/интранет GIS систем за прегледување, уредување и пребарување на општински, Повеќе »

Интернет медиуми Портали Општини

Општина Желино

Општина Желино се наоѓа во полошкиот регион во Република Македонија. Во општина Желино се наоѓаат селата: селата: Горна Лешница, Групчин, Добарце, Повеќе »

Општини

Општина Лозово

Општина Лозово се наоѓа во централниот дел на Република Македонија и зазема дел од плодните овчеполски рамници. Прекрасните зелени пространства и Повеќе »

Општини

Општина Арачиново

Општина Арачинова се наоѓа во скопскиот регион во Република Македонија. Во општината Арачиново се наоѓаат селата: Арачиново, Грушино, Мојанци и Повеќе »

Општини

Општина Боговиње

Општината Боговиње една од најновите општини во РМ. Во актуалните граници таа функсионира од 2006год. кога се приклучија и претходните општини на Повеќе »

Општини

Општина Петровец

Општина Петровец се наоѓа во скопскиот регион во Република Македонија. Во општина Петровец се наоѓаат селата: Бадар, Блаце, Брезница, Горно Коњари, Повеќе »

Општини

Lista na veb strani za opstini Web sites about Opstini Листа на веб страни за Општини

Barate informacii i veb-sajtovi po Opstini? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Opstini na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Opstini i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Opstini? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Opstini in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Општини? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Општини на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Општини и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Opstini Business pages about Opstini Деловен именик за Општини

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Opstini,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Opstini vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Opstini, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Opstini.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Општини,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Општини во Македонија.

© 2014 Веб Адресар Општини