logo


Општински Ученички Дом "Боро Менков"

Ученичкиот Дом "Боро Менков" се наоѓа во Крива Паланка во непосредна близина на СОУ "Ѓорче Петров". Годишниот план и програма за воспитно-образовна Повеќе »

Општински Ученички Домови Хостел

СОУ "Наум Наумовски Борче" - Крушево

Средното општинско училиште „ Наум Наумовски- Борче“ се наоѓа во непосредна близина на месноста Гумење и Спомен куќата на Тоше Проески. Зградата се Повеќе »

Средни Општински Училишта

ООУ "Његош" - Јурумлери

Ние во ООУ "Његош" - Јурумлери секојдневно градиме атмосфера на доверба и соработка помеѓу учениците, родителите и наставниците. Развиваме Повеќе »

Општински Основни Училишта Настава Образование

СОУ "Коле Нехтенин" Штип

СОУ "Коле Нехтенин" - Штип, денес има околу 800 ученици од електро-техничка, машинска и угостителско-туристичка струка, кои организирани во 28 Повеќе »

Средни Општински Училишта Електро-техничка струка Машинска струка Угостителско-туристичка струка

Средно општинско училиште „Богданци“

Средното општинско училиште „Богданци“ од Богданци со помош на задолжителната наставна програма, како и со организација на голем број воннаставни Повеќе »

Средни Општински Училишта Богданци

ООУ „Крсте Мисирков“-Куманово

Денес во Основното општинско училиште „Крсте Мисирков“ од Куманово има 45 паралелки во кои се опфатени 1.180 ученика. Образовно-воспитната работа во Повеќе »

Основни Општински Училишта Настава Образование

Lista na veb strani za opstinski Web sites about Opstinski Листа на веб страни за Општински

Barate informacii i veb-sajtovi po Opstinski? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Opstinski na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Opstinski i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Opstinski? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Opstinski in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Општински? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Општински на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Општински и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Opstinski Business pages about Opstinski Деловен именик за Општински

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Opstinski,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Opstinski vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Opstinski, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Opstinski.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Општински,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Општински во Македонија.

© 2014 Веб Адресар Општински