logo


Волонтерски Центар Скопје

„Волонтерски Центар Скопје“ е невладина младинска организација формирана во 2005 година од страна на поранешни ЕВС волонтери. Главната цел на Повеќе »

Невладина младинска организација Волонтерски центар

МАГ- култура и искуство,

НВО ,,МАГ-култура и искуство,, од Скопје е формирана во 1996 година и со години успешно работи на културниот проект ,,Претставување на македонската Повеќе »

Невладина организација

Демократија

Добродојдовте во електронскиот свет на демократијата! За тој свет да не биде само електронски и виртуелен и ескапистички и вечно едукативен - богами Повеќе »

Невладини Организација Демократија Форум

MIFA

Македонската асоцијација на мегународни Шпедитери и Логистички оператори (МИФА) е регистрирана во 1993 година во рамките на Стопанска Комора на Повеќе »

Шпедиција Асоцијација Организација

МаркоПоло Експлорер

Здружението на родители на деца со Аутизам”MarkoPolo-Експлорер” Битола формирано е со цел да помогне за подобро и оптимално функционирање на личноста Повеќе »

Организација Здружение

Првата детска амбасада во светот-Меѓаши

Првата детска амбасада во светот-Меѓаши е интернационална НВО чија цел е заштита на децата и нивните права и зајакнување на НВО движењето за детските Повеќе »

Организација

Best Skopje

БЕСТ, Борд на европски студенти по технологија, е интернационална студентска непрофитабилна и неполитичка организација, целосно организирана и водена Повеќе »

Студентска организација

АЕГЕЕ – Скопје

АЕГЕЕ е кратенка од Асоцијација на Европски студентски структури (Association des Etats Generaux des Etudiants de l’Europe). АЕГЕЕ го добива името од Повеќе »

Студентска организација

ROMA S.O.S. - Prilep

РОМА С.О.С. е волонтерска, невладина, не-политичка и независна граѓанска организација основана во 2005 година чии што активности, базирани на Повеќе »

Ромска организација

Национален ромски центар

Идејата за организација како НРЦ се вртеше во нашите глави неколку години наназад се додека не дојде моментот за нејзино формирање. Бевме петмина Повеќе »

Невладина организација

Младински образовен форум

Здружението на граѓани “Младински образовен форум” (МОФ) е невладина, непартиска и непрофитна организација, формирана во јуни 1999 година, под името Повеќе »

Младинска организација

Здружение КОНЕКТ

Конект е здружение на граѓани од Македонија формирано во јуни 2008 од страна на неколку ентузијасти кои веруваат дека Македонија има потенцијал да се Повеќе »

Граѓанска организација

Организацијата на потрошувачите на Македонија

Организацијата на потрошувачите на Македонија постојано работи на застапување на интересите на потрошувачите во Република Македонија и остварува Повеќе »

Организација

АД за неметали "Огражден"

АД за неметали "Огражден" е формирано 1955 год во Струмица како рударска организација со едноставно име "Рудник". Основа за формирање на рудникот Повеќе »

Рударска организација

Lista na veb strani za organizacija Web sites about Organizacija Листа на веб страни за Организација

Barate informacii i veb-sajtovi po Organizacija? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Organizacija na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Organizacija i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Organizacija? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Organizacija in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Организација? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Организација на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Организација и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Organizacija Business pages about Organizacija Деловен именик за Организација

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Organizacija,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Organizacija vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Organizacija, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Organizacija.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Организација,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Организација во Македонија.

Организација


Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар Организација