logo


Дирекција за заштита на лични податоци

Со Законот за заштита на личните податоци од 2005 година (“Службен весник на Република Македонија” бр. 7/2005), предвидено е основање на Дирекција за Повеќе »

Заштита на лични податоци

UnetCloud-Cloud Comuting by UltraNet Unet

Унет е првиот македонски интернет провајдер, формиран уште во далечната 1995 год. на 20-ти Април, датум кој официјлано се смета за старт на интернет Повеќе »

заштита на податоци хостирање на бази на податоци хостирање на пошта веб дизајн

Систрум ДООЕЛ

Систрум ДООЕЛ започна со работа во 2009 година како софистициран сервис за компјутери. Од 2011 ја проширивме дејнаста со враќање на податоци од хард Повеќе »

хардвер RAID низи Уништување на податоци Враќање на податоци од хард дискови

Реактор - Истражување во акција

Реактор - Истражување во акција е истражувачка организација со седиште во Скопје, Македонија. Тимот на Реактор е посветен на поддржување на процесот Повеќе »

Невладина Истражувачка Организација Обезбедување Податоци Информации

Родов Реактор

Родов Реактор е замислен како простор во кој на едно место ќе бидат содржани сите родово-поделени податоци кои се релеватни во напорите за Повеќе »

Интернет Медиум Проект Податоци Жени Мажи

Медиа педиа

Медиа Педиа-база на податоци за интернет порталите. Медиа Педиа е самостојно истражување на четворица ентузијасти – тројца новинари и еден програмер Повеќе »

База Податоци Сопственици Интернет Портал Истражувања

Дирекција за заштита на личните податоци

Дирекција за заштита на личните податоци на Република Македонија (ДЗЛП) е самостоен и независен орган со својство на правно лице, надлежна за вршење Повеќе »

Државни и владини институции Дирекција Заштита Лични податоци

Македонски е-Библиотеки

Македонски е-Библиотеки - веб портал за информации за вашите истражувања. Повеќе »

Македонски Електронски Библиотеки Архиви Бази Податоци

БизнисМрежа

Платформата БизнисМрежа.мк овозможува он-лине пристап до повеќе од 100.000 правни лица од државата. На едно место ќе имате увид во регистарските Повеќе »

Регистар Платформа Правни лица База на податоци Бизнис мрежа Компании

OtvoreniPodatoci.gov.mk

Отворени податоци се податоците кои ги создаваат органите и институциите од јавниот сектор во остварувањето на своите надлежности, а кои се јавно Повеќе »

Отворени податоци Владини институции Интернет медиуми Веб портали База на податоци Јавни податоци

Lista na veb strani za podatoci Web sites about Podatoci Листа на веб страни за Податоци

Barate informacii i veb-sajtovi po Podatoci? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Podatoci na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Podatoci i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Podatoci? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Podatoci in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Податоци? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Податоци на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Податоци и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Podatoci Business pages about Podatoci Деловен именик за Податоци

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Podatoci,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Podatoci vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Podatoci, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Podatoci.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Податоци,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Податоци во Македонија.

© 2014 Веб Адресар Податоци