logo


Head Lines

Агрегатор на вести и фотографии, при што од секоја категорија се превземаат најновите и најдобрите вести од сите медиуми на Македонскиот простор и Повеќе »

Македонија Регион Европа Свет Берзи Игри

Денешен весник

Прв македонски дневен мултимедијален весник. Областите на известување се поделени во неколку параграфи во почетната страница и тоа напрвин ги Повеќе »

Македонија Регион Европа Свет

Lupek logistics

ЛУПЕК ЛОГИСТИК е формирана во 2005 година. Веќе во следната година фирмата завзема угледно место во транспортниот бизнис во Македонија. Во истата Повеќе »

Национален транспорт Регионален транспорт Меѓународен транспорт

Центар за Развој на Југозападен плански регион

Центарот за развој на Југозападниот плански регион ги врши стручните работи кои се од особено значење за регионот. Според Законот зa рамномерен Повеќе »

Државна Институција Центар Развој Регион Југозападен

Центар за развој на Полошки плански регион

Центар за развој на Полошки плански регион е правен субјект кои што го основат сите единици на локална самоуправа кои што влегуват во состав на Повеќе »

Државна Институција Центар Развој Полошки Регион

Центарот за развој на Скопски плански регион

Центарот за развој на Скопскиот плански регион е формиран според Законот за рамномерен регионален развој во Мај 2009 година. Седиштето на Центарот за Повеќе »

Државна Институција Центар Развој Скопски Регион

Центар за Развој на Североисточен плански регион

Центарот за развој на Североисточниот плански регион ги врши стручните работи кои се од особено значење за регионот. Според Законот зa рамномерен Повеќе »

Државна Институција Центар Развој Североисточен Регион

Центар за развој на Вардарски плански регион.

Утврдувањето на целите и приоритетите во Вардарскиот плански регион и дефинирањето на Визија е изготвено врз основа на стратегиска анализа и Повеќе »

Државна Институција Центар Развој Регион Вардарски

Регионален центар за одржлив развој

Регионалниот центар за одржлив развој од Кратово има за цел поддршка за одржлив развој на НВО секторот и поголема мобилизација на сите структури во Повеќе »

Невладини организации Регионален Центар Одржлив Развој Здруженија

СрцетоНаМакедонија Мк

Добродојдовте на сајтот СрцетоНаМакедонија Мк, сајтот за Вардарскиот регион и се што е поврзано со него. Пронајдете сместување, продавници за Повеќе »

Интернет медиуми Портал Вардарски Регион

Јавно претпријатие за државни патишта

Јавното претпријатие за државни патишта врши управување, планирање, реконструкција, рехабилитација, одржување, заштита на државните патишта, како и Повеќе »

Државни и владини институции Фонд Јавно претпријатие Магистрални Регионални Патишта

ВинскаКарта.Мк

Идејата на проектот ВинскаКарта.Мк е презентирање, рекламирање и промоција на винскиот потенцијал на Република Македонија, пред глобалниот Повеќе »

Вино Винарии Вински региони Угостителски објекти Промоција Реклама

Регионален центар за животна средина

Регионалниот центар за животна средина (РЕЦ) за Централна и Источна Европа претставува меѓународна организација со мисија, да помогне во решавањето Повеќе »

Невладини организации Заштита Животна средина Регионален Центар

Биро за регионален развој

Бирото за регионален развој е орган во состав на Министерството за локална самоуправа, со својство на посебно правно лице, основано во 2008 година Повеќе »

Државни и владини институции Биро Регионален Развој Плански Региони

Lista na veb strani za region Web sites about Region Листа на веб страни за Регион

Barate informacii i veb-sajtovi po Region? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Region na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Region i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Region? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Region in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Регион? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Регион на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Регион и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Region Business pages about Region Деловен именик за Регион

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Region,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Region vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Region, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Region.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Регион,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Регион во Македонија.

© 2014 Веб Адресар Регион