logo


Центар за странски Јазици

Формиран во 1954 год. како Курс по англиски јазик, во текот на своето полувековно постоење, Центарот за странски јазици прерасна во институција со Повеќе »

курсеви за странски јазици школување во странство

Го инглиш мак

Go!EnglishMak центарот за учење англиски јазик преку интернет започна со работа во јануари 2009 година. Примарната улога на центарот е да обучи Повеќе »

Странски јазици Курсеви

Челинџ

Училиштето Челинџ е формирано во 1991 година. Почнавме како мало приватно училиште во време кога приватните училишта беа реткост. Нашите почетоци беа Повеќе »

Странски јазици Курсеви

Александрос Студио

АЛЕКСАНДРОС постои како единка од неодамна, но веќе долги години се занимаваме со преводи од различни области... Повеќе »

Центар за странски јазици Превод Курсеви

Атлантис

Центарот за компјутери и странски јазици "Атлантис" официјално започна со работа на 01.09.2008. Основната дејност на центарот е развој на Повеќе »

Центар за странски јазици Центар за компјутери

Грејс - училиште за англиски јазик

Грејс е училиште посветено исклучиво на квалитетното изучување на англискиот јазик. Располага со професионален и искусен тим на професори по англиски Повеќе »

Едукација Центар за странски јазици Англиски јазик

Центар за странски јазици Летрас

Летрас е Центар за странски јазици основан од искусни професори и преведувачи, кои се активни на полето на образованието и преведувачката дејност. Повеќе »

Странски јазици Курсеви Преводи и толкувања

Училиште за странски јазици St George

Училиштето за странски јазици St George е едно од поголемите и најуспешни ушилишта за странски јазици на територијата на Р. Македонија. Основано е во Повеќе »

Странски јазици Јазични курсеви Книги и литература

Академија АККРА

AKKPA e првата онлајн академија на овие простори која покрај едукативната, одлучи да развива и своја консултантска и информативна страна. Идејата Повеќе »

Он-лајн академија Странски јазици Информатичка технологија Дизајн и Мултимедија Бизнис и економија Комуникациски вештини

Тренинг центар Ц.Е.С

Тимот на нашиот центар е составен од луѓе со долгогодишно искуство во работата во и надвор од Македонија, луѓе кои имаат богато знаење и луѓе кои го Повеќе »

Обуки за сметководители Превод и толкување Курсеви за странски јазици Македонски јазик за странци Обуки за келнери

Центар за обука ЕВА

Центар за обука ЕВА (Едукативна вокациска асистенција) е центар за јазични курсеви, преводи и толкување, креативни курсеви и уметност, професионални Повеќе »

Едукативен центар Странски јазици Курсеви

ЛингваЛинк

ЛингваЛинк е реномирано и водечко училиште за јазици во Скопје, Македонија. Основано е во 2002 година и нуди професионална јазична обука за сите Повеќе »

Едукативен центар Странски јазици Курсеви

Анима ДООЕЛ-Скопје

АНИМА (на повеќе јазици значи душа) како да е предодредена да биде фирма-пионер во многу области, па така: Први во Македонија направивме Повеќе »

мултимедијални курсеви странски јазици

Babilioni, центар за странски јазици

Центарот е основан во 2011 година во бурната паланка наречена Скопје. Центар чијашто примарна дејност е изучувањето на странските јазици и Повеќе »

странски јазици кратвни работилници

Училиште за странски јазици Максимус

Центарот за странски јазици МАКСИМУС постои од 2003 година, најпрво како составен дел на некогашното ЛА ВИСТА, а како самостојно училиште со ново име Повеќе »

странски јазици летни курсеви

Lista na veb strani za stranski jazici Web sites about Stranski jazici Листа на веб страни за Странски јазици

Barate informacii i veb-sajtovi po Stranski jazici? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Stranski jazici na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Stranski jazici i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Stranski jazici? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Stranski jazici in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Странски јазици? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Странски јазици на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Странски јазици и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Stranski jazici Business pages about Stranski jazici Деловен именик за Странски јазици

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Stranski jazici,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Stranski jazici vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Stranski jazici, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Stranski jazici.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Странски јазици,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Странски јазици во Македонија.

Странски јазици


Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар Странски јазици