logo


Бош Фестивал

БОШ ФЕСТИВАЛ – е мултимедијална платформа, низ која се слави креативниот израз во урбан контекст. Или поинаку кажано, БОШ е обид за естетизирана Повеќе »

Фестивал Култура Мултимедија Поезија Филмови Театар

Фестивал Охридско Лето

Фестивалот Охридско Лето претставува големо достоинство и исклучителна културна придобивка за Охрид и Р.Македонија. Манифестација со која на Повеќе »

Охридско лето концерти изложби театарски претстави

Младински Културен Центар

Младинскиот Културен Центар во Скопје во својата програма ги има едни од најважните културни манифестации во Македонија. Мултимедијалниот спектакл Повеќе »

Филм театар Кино Изложби Литература

ДРАМСКИ ТЕАТАР СКОПЈЕ

Гостувања на меѓународен театарски фестивал и настапи во две европски културни претстолини ја започнуваат сезоната 2012/2013 на НУ Драмски театар - Повеќе »

Драмски театар Претстави

ДЕТСКИ ТЕАТАРСКИ ЦЕНТАР

Детскиот театарски центар стреми кон креирање на нова театарска култура за деца и млади која ќе црпи креативност и енергија од судирот или средбата Повеќе »

Детаски театар Претстави

Македонски народен театар

Како најстара и најголема театарска институција во Република Македонија, МНТ отсекогаш се соочувал со повеќе предизвици и задачи: да ги негува Повеќе »

МНТ Театар Култура

Европска Филмска Академија ЕСРА

Универзитетот за Аудиовизуелни Уметности - Европска Филмска Академија ЕСРА Париз-Скопје-Њујорк започна со работа во 2007 година и претставува прв Повеќе »

Театарска режија Актерска игра Драматургија Анимација Вокална интерпретација Фотографија

Институт за театрологија

ИНСТИТУТ ЗА ТЕАТРОЛОГИЈА -СКОПЈЕ Повеќе »

Култура Театар

Бабец театар Битола

Идејата за создавање на Детски театар во Битола се роди кон крајот на 2002 година. Неколку месеци подоцна беше формиран Детски театар во кое беа Повеќе »

Уметност и култура Театар Детски театар

Фестивал "Војдан Чернодрински" -Прилеп

Македонскиот театарски фестивал "Војдан Чернодрински" е конституиран 1965 година на иницијатива на Здружението на драмските уметници од Република Повеќе »

Театарски фестивал Културни настани Уметност

Театар Комедија

Достигнувањата на една земја може да се видат преку расцутот на Комичната идеја и Комедијата во неа, а единствено вистинска е онаа Комедија која буди Повеќе »

театар комедија забава

Ивица Димитријевиќ

Ивица Димитријевиќ е роден 1984 во Куманово, Р. Македонија. Покрај теататар, има глумено и во многу студенски филмови, реклами и филмови. Покрај Повеќе »

Страници за лична презентација Театарски претстави Филмови Музика Режисер Актер

Денови на комедија

Меѓународниот театарски фестивал „Денови на комедија“ Куманово има ревијален карактер, секогаш се одржува во првата половина на октомври и со него Повеќе »

Меѓународен Театарски Фестивал Театри

Битола Шекспир Фестивал

Во периодот од 19 до 25 јули 2013 година Битола за прв пат беше домаќин на првото издание на „Битола Шекспир фестивал“. По историскиот успех кој Повеќе »

Фестивал Театар Театарски Претстави

Lista na veb strani za teatar Web sites about Teatar Листа на веб страни за Театар

Barate informacii i veb-sajtovi po Teatar? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Teatar na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Teatar i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Teatar? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Teatar in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Театар? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Театар на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Театар и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Teatar Business pages about Teatar Деловен именик за Театар

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Teatar,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Teatar vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Teatar, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Teatar.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Театар,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Театар во Македонија.

© 2014 Веб Адресар Театар