logo


Ангротекс

“Ангротекс” Доо Штип е трговско друштво за внатрешен и надворешен промет и неговата основна дејност е трговија на големо и мало со текстилни Повеќе »

Текстил

Бела

Приказната на Бела започнува во 1991 години, кога мајка и ќерка инспирирани од феноменот на прекрасната македонска жена отвораат мало модно студио, Повеќе »

Мода Текстил

Стружанка

Трговското друштво Вак Стружанка почна со работа во 1992 година, како огранок на познатата фабрика Стружанка од Струга. Почетоците беа скромни – со Повеќе »

Текстил

Зип пласт

Компанијата YKK Zipplast Пожега е формирана во 1988 година од менаџерски тим со над 30 години работно искуство во оваа бранша. Производството почна Повеќе »

Текстил

GOLDTEX

Историјат - приказната за ТД Голд Текс од Крушево започна кон крајот на 2003 година со 55 вработени лица. Идејата за основање на текстилната фабрика Повеќе »

Панталони Кошули Блузи Текстил

Златекс

Фирмата ZLATEX EXPORT-IMPORT е основана 1989 година од фамилијата Ацески и се базира на 100% приватен капитал.Нашата фирма поседува два погона со Повеќе »

Текстил Облека

Зорлутекс

ЗОРЛУТЕКС БАЛКАН ДООЕЛ е дел од една од најголемите Турски групации ЗОРЛУ ХОЛДИНГ, основана на 11/09/2009 год во Скопје.Основна дејност на фирмата е Повеќе »

Текстил

Макотекс

Макотекс АД Скопје е основано во 1949 година. Друштвото првобитно функционирало како откупна станица со кожи, врз основа на решение на Владата на Повеќе »

Текстил Кожна Крзнена Конфекција Текстилна индустрија

Нетам

Фирмата НЕТАМ ДОО – Скопје, со локација на ул. 534 бр.22 б С.Марино се занимава со производство на неткаен текстил од 2000 година. Во својата Повеќе »

Текстил

Ортекс

Ortex доо е основан 1992 год. Од почетокот на работење се занимава со дистрибуција на завеси ,фротир и корнизи од магацин.. Од 1994 г се отвораат Повеќе »

Текстил Завеси

Bomi 10 Logistik

БОМИ 10 ЛОГИСТИК е една од водечките логистички компании во Македонија која обезбедува интегрирани решенија во полето на транспорт, логистика, Повеќе »

Логистичка подршка Транспорт на текстил Транспорт на стоки Транспорт и услуги Меѓународен транспорт

Евро Џинс

Фирмата Evro Jeans како производител и продажба на џинс конфенкција и ХТЗ (заштитна облека) се занимава 20 години. Во фирмата има 80 вработени и Повеќе »

Текстилна индустрија Работна облека Џинс колекција

АД Мода

АД “Мода“ преставува правен следбеник на некогашното јорганџиско производно претпријатие “Свила” од Свети Николе кое било основано со Одлука од Повеќе »

Конфекција Машки Кошули Текстилна Индустрија

Алма

АЛМА дооел Кочани е друштво за производство и трговија,основано од Зоран Трендов во 1999 година,кој сеуште го поседува и води како управител... Повеќе »

Текстилни производи

Donitex

Основана 1995 како мала семејна работилница за производство на текстил за домаќинство Донитекс денес прерасна во една од најпознатите компании во Повеќе »

Текстил

Lista na veb strani za tekstil Web sites about Tekstil Листа на веб страни за Текстил

Barate informacii i veb-sajtovi po Tekstil? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Tekstil na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Tekstil i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Tekstil? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Tekstil in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Текстил? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Текстил на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Текстил и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Tekstil Business pages about Tekstil Деловен именик за Текстил

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Tekstil,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Tekstil vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Tekstil, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Tekstil.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Текстил,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Текстил во Македонија.

Текстил


Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар Текстил