logo


Макотекс

Макотекс АД Скопје е основано во 1949 година. Друштвото првобитно функционирало како откупна станица со кожи, врз основа на решение на Владата на Повеќе »

Текстил Кожна Крзнена Конфекција Текстилна индустрија

Евро Џинс

Фирмата Evro Jeans како производител и продажба на џинс конфенкција и ХТЗ (заштитна облека) се занимава 20 години. Во фирмата има 80 вработени и Повеќе »

Текстилна индустрија Работна облека Џинс колекција

Макпримат

Макпримат е основана во 1990 година и е лоцирана во Скопје, главниот град на Република Македонија. Фирмата има 400 вработени и од основањето е Повеќе »

Текстилна индустрија

Алтекс

Алтекс -Текстилна индустрија Повеќе »

Текстилна индустрија

Гатекс

Како резултат на своето долгогодишно искуство во областа на трикотажата, "Гатекс" може да се истакне со својот богат асортиман на разни модели на Повеќе »

Текстилна индустрија Трикотажа

МК Голден Текс

МК Голден Текс -Текстилна индустрија Кочани Повеќе »

Текстилна индустрија

Голд Текс

Историјат - приказната за ТД Голд Текс од Крушево започна кон крајот на 2003 година со 55 вработени лица. Идејата за основање на текстилната Повеќе »

Текстилна индустрија

ЛИ-ЈО Текс

Друштвото за производство, трговија и услуги ЛИ-ЈО ТЕКС ДОО Вратница е формирано во Мај 2002 година и се занимава со производство и продажба на Повеќе »

Текстилна индустрија

Тетекс

Тетекс АД - Тетово е реномиран производител на текстилни производи и тоа конфекција и трикотажа за женски и машки модни производи, со современ Повеќе »

Текстилна индустрија Трикотажа Облека Ќебиња

АД „Мода“ Свети Николе

АД “Мода“ преставува правен следбеник на некогашното јорганџиско производно претпријатие “Свила” од Свети Николе кое било основано со Одлука од Повеќе »

Текстилна индустрија

Конфекција Амор-Компани - Кочани

„Амор-Компани“ е приватна фирма која што е формирана 1992г. Лоцирана е во Кочани, Република Македонија и се простира на површина од 3000м2. Истата Повеќе »

Текстилна индустрија Конфекција

Арте Нова

,,Арте Нова” ДООЕЛ е фирма која со работа официјално започна во март 2008, и со брзо темпо го зазема своето место на македонскиот пазар за мебел. Повеќе »

Текстилна индустрија Конфекција

Нина Дизајн

Компанијата ``Нина Дизајн``, е една од водечките претпријатија за производство и промет на текстилни производи од текстилната индустрија во Република Повеќе »

Текстилна индустрија Бебешка колекција Детска колекција Колекција за возрасни

ММЦ Прогрес доо - Делчево

ММЦ Прогрес доо - Делчево е интернационална компанија за производство на работна облека, работни униформи и работан облека за специјални намени. Повеќе »

Текстилна индустрија Униформи Работни одела Скијачки униформи

ВАБО

ВАБО, Штип е текстилна компанија посветена кон изработка на атрактивни модели од женска колекција , со пријатно чувство на мекост и удобност во Повеќе »

Текстилна индустрија

Lista na veb strani za tekstilna industrija Web sites about Tekstilna industrija Листа на веб страни за Текстилна индустрија

Barate informacii i veb-sajtovi po Tekstilna industrija? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Tekstilna industrija na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Tekstilna industrija i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Tekstilna industrija? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Tekstilna industrija in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Текстилна индустрија? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Текстилна индустрија на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Текстилна индустрија и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Tekstilna industrija Business pages about Tekstilna industrija Деловен именик за Текстилна индустрија

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Tekstilna industrija,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Tekstilna industrija vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Tekstilna industrija, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Tekstilna industrija.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Текстилна индустрија,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Текстилна индустрија во Македонија.

© 2014 Веб Адресар Текстилна индустрија