logo


Дигинет

Дигинет го насочи своето работење во областа на бежични мрежни комуникации и реализираше успешен пилот проект. Овој успех ни овозможи подршка и за Повеќе »

Интернет Телекомуникации

Set

Сет е основана во 1993 година. Наша примарна цел е продажба на компјутерски делови, лаптопи, принтери, проектори, софтвер и многу други останати Повеќе »

Компјутери Телекомуникации Апарати за домаќинство

Р.Ж. “Услуги”

Една од основните дејности на друштвото е водоснабдувањето на Железарницата со вода за потребите на производниот процес односно индустриските потреби Повеќе »

Транспорт на мазут Транспорт на флуиди Водостопанство Телекомуникации Возачка служба

ITS ISKRATEL

The vision of ITS ISKRATEL Telecommunication Systems Ltd. is using innovative technologies to modulate the future of our buyers. Our aim is to Повеќе »

Телекомуникации

Симит

Ние сме компанија која е проектно ориентирана. Имаме 20 години искуство во областа на информацискиот инженеринг, консалтинг, изведба и имплементација Повеќе »

хардвер софтвер телекомуникации

Albafone

Albafone е компанија со албанско-американски капитал која нуди: најдобра мрежа и покриеност во земјата најдобри цени најдобри пакети и Повеќе »

Мобилна Интернет Телефонија Телекомуникации Телефони Таблети

Балкантел

Врвни решенија за вашите бизниси! Услугите се добиваат со директен пристап кон сопствена меѓународна мрежа без посредство на туѓа инфраструктура или Повеќе »

Телекомуникации Интернет Сообраќај Изнајмени Дигитални Водови

Близу

Близу ДООЕЛ Скопје е телекомуникациски оператор во сопствеништво на шведскиот приватен инвеститорски фонд EQT. На Македонскиот пазар е присутен од Повеќе »

Оператор Телекомуникации Интернет Дигитална Телевизија Фиксна телефонија

Телефонмонтажа Комерц

Телефонмонтажа Комерц АД Скопје, компанија создадена во 1993 година. Уште од своите почетоци станува конкурент на на пазарот како фирма со Повеќе »

Монтажа Телефонски Линии Проектирање Електрика Телекомуникации

Теленет

Теленет е оператор кој обезбедува јавни телекомуникациски услуги, кој нуди напредни интернет услуги и дигитална телевизија. Теленет успешно работи на Повеќе »

Телекомуникации Дигитална Телевизија Интернет Сообраќај

Сифекс

Сифекс е компанија со долгогодишно искуство во дизајн, продажба, инсталација, интеграција и одржување на телекомуникациски системи и мрежи. Повеќе »

Проектирање Инженеринг Надзор Електрика Телекомуникациска опрема Телекомуникации

ДИ-ДА Инженеринг

ДИ-ДА Инженеринг во своето долгогодишно постоење успешно изведува дејности поврзани со проектирање, инженеринг и ревизија на станбени објекти, Повеќе »

Проектирање Инженеринг Надзор Градежништво Електрика Телекомуникации

Икс Tелеком

Икс Tелеком е нова компанија од сферата на телекомуникациите и ИТ секторот појавена на пазарот во Република Македонија со седиште во Скопје. Повеќе »

Телекомуникации Мобилен Интернет Сообраќај Разговори Меѓународни

Агенција за електронски комуникации АЕК

Агенцијата за електронски комуникации АЕК е основана со Законот за електронски комуникации во 2005 година, како независно регулаторно тело на Повеќе »

Државни и владини институции Телекомуникации Контрола на пазарот Агенции Електронски Комуникации

ЏаБест

ЏаБест Најевтин припејд. Завземи став, стави се во движење, одбери нов начин на живот. Повеќе »

Телекомуникации Мобилен Интернет Сообраќај Мобилни телефони Припејд

Lista na veb strani za telekomunikacii Web sites about Telekomunikacii Листа на веб страни за Телекомуникации

Barate informacii i veb-sajtovi po Telekomunikacii? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Telekomunikacii na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Telekomunikacii i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Telekomunikacii? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Telekomunikacii in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Телекомуникации? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Телекомуникации на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Телекомуникации и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Telekomunikacii Business pages about Telekomunikacii Деловен именик за Телекомуникации

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Telekomunikacii,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Telekomunikacii vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Telekomunikacii, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Telekomunikacii.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Телекомуникации,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Телекомуникации во Македонија.

Телекомуникации


Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар Телекомуникации