logo


Тениска Академија Марковски

ТК МТП постои од 1995 година. Создаден е како резултат на тениската идеа на Милан Марковски, која беше поддржана и реализирана со помош на Повеќе »

Тенис

Македонска тениска федерација

Тенисот како спорт за прв пат бил заигран од страна на Англиските офицери во градот на конзулите-Битола во далечната 1899 година, една година по Повеќе »

Спорт Тенис

Академија Тенис Крстевски (АТК)

АТК е еден од најдобрите тениски субјекти во Република Македонија. Моментално повеќе од 150 деца спортисти ја препознаваат нашата исклучително Повеќе »

Спортски клуб Тениска школа

Тениски Клуб АС

ТК АС е релативно млад тениски клуб кој во изминативе години благодарение на големите инвестиции како и на напорната и стручна работа на тренерскиот Повеќе »

Тениски клуб

Академија за тенис ПАВЛОВСКИ

ПРИЕМ НА НОВИ ЧЛЕНОВИ ВО ТЕНИСКИТЕ ШКОЛИ ЗА МЕСЕЦ SEPTEMVRI: - БИТОЛА, СЕКОЈА САБОТА И НЕДЕЛА ОД 12 часот, информации на мобилни 078228665, Повеќе »

тенис

МТФ Детски Тенис

Посетете го овој сајт и информирајте се за сите клубови во Република Македонија, каде што може да спортува вашето дете, научете повеќе за овој спорт, Повеќе »

Македонска Тениска Федерација Детски Тенис Спортски клубови

MkTenis.mk

MkTenis.mk е веб портал кој ве информира за македонскиот и светскиот тенис. Повеќе »

Интернет медиуми Веб портали Тенис Спорт МкТенис Турнири

Lista na veb strani za tenis Web sites about Tenis Листа на веб страни за Тенис

Barate informacii i veb-sajtovi po Tenis? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Tenis na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Tenis i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Tenis? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Tenis in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Тенис? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Тенис на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Тенис и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Tenis Business pages about Tenis Деловен именик за Тенис

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Tenis,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Tenis vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Tenis, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Tenis.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Тенис,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Тенис во Македонија.

© 2014 Веб Адресар Тенис