logo


Физијатрика

Болка, оток и ограничени движења во локомоторниот систем, се состојби кои го намалуваат квалитетот на животот на човекот. Целта на физикалната Повеќе »

Медицина Физикална терапија

Физиофлекс

Физиотерапијата има за цел да ја врати максималната активност на личноста. Физијатарот ја прегледува медицинската документација, зема анамнеза, го Повеќе »

Физикална терапија

LaserMed

LaserMed -Центар за физикална и кинезитерапија Повеќе »

Физикална терапија

П.З.У. Приматерапи

П.З.У. Приматерапи -Специјалистичка ординација по физикална медицина и рехабилитација Повеќе »

Физикална терапија Кинезитерапија

Кинезика

Кинезика е формирана 2006 година во Скопје по идеја на Александар Димитровски, дипломиран кинезитерапевт, кој што дипломирал во 2003 година на Повеќе »

Физикална терапија Медицинска масажа Кинезитерапија Фитнес

Поликлиника Интермед-Арт

Поликлиника Интермед-Арт е основана во февруари 2011год, лоцирана е на бул.Партизански Одреди бр.84 во трговскиот центар Антико - Скопје.Располага Повеќе »

Поликлиники Општа медицина Трудова медицина Интерна медицина Лабораторија Физикална терапија

Lista na veb strani za fizikalna terapija Web sites about Fizikalna terapija Листа на веб страни за Физикална терапија

Barate informacii i veb-sajtovi po Fizikalna terapija? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Fizikalna terapija na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Fizikalna terapija i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Fizikalna terapija? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Fizikalna terapija in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Физикална терапија? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Физикална терапија на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Физикална терапија и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Fizikalna terapija Business pages about Fizikalna terapija Деловен именик за Физикална терапија

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Fizikalna terapija,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Fizikalna terapija vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Fizikalna terapija, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Fizikalna terapija.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Физикална терапија,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Физикална терапија во Македонија.

© 2014 Веб Адресар Физикална терапија