logo


Simax Шпедиција

Друштвото за транспорт, шпедиција, трговија и услуги Симакс - Шпедиција ДООЕЛ е основано во 1993 година. Друштвото е во приватна сопственост чија Повеќе »

Шпедиција Транспорт Карго

MIFA

Македонската асоцијација на мегународни Шпедитери и Логистички оператори (МИФА) е регистрирана во 1993 година во рамките на Стопанска Комора на Повеќе »

Шпедиција Асоцијација Организација

Фершпед

Почетоците на работењето на ФЕРШПЕД датираат од 1968 година, кога во рамките на Железниците на Македонија заради извршување на шпедитерски услуги во Повеќе »

Шпедиција Царинско посредување Јавни и царински складишта

Dima

ДИМА Шпедиција е основана од страна на Димче Георгиевски, на 09.12.1992 година на самиот почеток на македонската економска транзиција. Од самиот Повеќе »

Шпедиција

Тир

Тир Меѓународна шпедиција и транспорт е основана 1989 година како прва приватна шпедитерска компанија во Македонија. Започна како локален агент но Повеќе »

Шпедиција

Цетранс

ЦЕТРАНС доо Скопје е основана 1993 год. продолжувајќи ја дејноста на Цетра - Загреб Р. Хрватска, чие македонско претставништво го раководеа нејзините Повеќе »

Транспорт и логистика Шпедиција

Ин Трејд

Меѓународна шпедиција Ин Трејд -Гевгелија Повеќе »

Шпедиција

ТДТШ Тефтер Транс Петар ДООЕЛ

ТДТШ Тефтер Транс Петар ДООЕЛ е формирано 1990 година. Како Транспортна Фирма вообичаено вршиме транспорт од Македонија, Грција или и трети земји, Повеќе »

Шпедиција Транспорт и логистика

ШПЕДИЦИЈА МКД

ШПЕДИЦИЈА МКД е агенција за царинско посредување(шпедиција) со седиште во Скопје,Македонија. Вршиме царинско посредување пред властите во Повеќе »

Шпедиција

Беташпед

Политиката на нашата фирма е да се залагаме и држиме за секој наш клиент, и сите нивни транспорти и проекти се подеднакво важни за нас. Нашите Повеќе »

Шпедиција Транспорт и логистика

Викторија Шпед

Трговското друштво за меѓународна шпедиција, транспорт и складишта „ВИКТОРИЈА ШПЕД“ д.о.о. од Скопје е формирано во декември 1994 година, а почнува Повеќе »

Шпедиција Транспорт и логистика

Даути Транспортшпед

Дозволете ми да ви го претставам ДАУТИ ТРАНСПОРТШПЕД АД, компанија за меѓународен внатрешен транспорт и шпедиција. Основната изрека во деловниот Повеќе »

Шпедиција Транспорт и логистика

Delta Sedum

Delta Sedum Dooel е инволвирана во сите сектори на интернационалниот транспорт на стоки и шпедиција како услуги за кои се грижи Високо квалификуван Повеќе »

Шпедиција Транспорт и логистика

Дени Интернационал

Основна дејност на Дени Интернационал e меѓународниот транспорт. Нашата компанија располага со современи товарни возила за секаков вид на стока Повеќе »

Транспорт и логистика Шпедиција

Змај - Промет

Змај - Промет ДОО Штип - лична карта Примарна дејност: Меѓународен транспорт на секаков вид на стоки и шпедиција Традиција: Друштвото Змај - Повеќе »

Транспорт и логистика Шпедиција

Lista na veb strani za spedicija Web sites about Spedicija Листа на веб страни за Шпедиција

Barate informacii i veb-sajtovi po Spedicija? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so Spedicija na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za Spedicija i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by Spedicija? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with Spedicija in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по Шпедиција? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со Шпедиција на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за Шпедиција и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za Spedicija Business pages about Spedicija Деловен именик за Шпедиција

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za Spedicija,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za Spedicija vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service Spedicija, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for Spedicija.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за Шпедиција,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за Шпедиција во Македонија.

© 2014 Веб Адресар Шпедиција