logo


Makedonski Telekom

Обезбедувајќи иновативни услуги со врвен квалитет и ефикасност во сите области на делување, компанијата има клучно место и улога во осовременувањето Повеќе »

е-mail Фиксна телефонија Мобилна телефонија Мобилни Сервис Телевизија

VipOperator

Vip е мобилен оператор во Македонија, член на Telekom Austria Group, која брои повеќе од 23 милиони задоволни корисници во осум земји од регионот. Повеќе »

Мобилна телефонија Мобилни

One

ONE e телекомуникациски оператор во Македонија, првиот оператор во земјата со комплетна понуда на телекомуникациски услуги, член на моќната групација Повеќе »

Фиксна телефонија Мобилна телефонија Мобилни Сервис Телевизија

Филаделфија 2002

Ви го претставуваме официјалниот портал на кабловска телевизија Филаделфија 2002 - Кочани. Овде можете да најдете многу забавни содржини и Повеќе »

Интернет Телевизија Телефонија

Telekabel

Кабелската телевизија ТЕЛЕКАБЕЛ почна со работа во Јануари 1997 година во Штип. За овие 15 години постоење постигна огромни резултати и високо се Повеќе »

Телевизија Интернет Телефонија

Кабелска телевизија БТВ

Кабелската телевизија БТВ е формирана на 05.05.2004 година. Уште од самиот почеток се труди да им понуди на корисниците што подобар квалитет на Повеќе »

Телевизија Интернет Телефонија

Blizoo

Близу ДООЕЛ Скопје е телекомуникациски оператор во сопствеништво на шведскиот приватен инвеститорски фонд EQT. На Македонскиот пазар е присутен од Повеќе »

Телевизија Оптички интернет Телефонија

Неотел

НЕОТЕЛ ДОО е телекомуникациски оператор формиран во 2004 година со македонски капитал од страна на НЕОКОМ АД. На пазарот нуди широк спектар на услуги Повеќе »

Интернет Телефонија Преносен интернет Хостирање

Култ Мк

Култ ДООЕЛ - Куманово постои и работи од 1997 година.Продажба на компјутери, бела техника, телевизори, климатизери, и се што ви е потребно од Повеќе »

компјутер бела техника телевизор камера телефонија греење

Кабелскиот Дистрибутивен Систем СПАЈДЕР-НЕТ

Кабелскиот Дистрибутивен Систем СПАЈДЕР-НЕТ започна со работа на 1 септември 2002 година, компанија која дистрибуира ТВ програми, кабелски интернет Повеќе »

интернет кабелска фиксна телефонија дигитална телевизија

Пет Нет

ПРИПЕЈД И ПОСТПЕЈД ПАКЕТИ, НАЈНИСКИ ЦЕНИ ПО МИНУТА И ЕДИНСТВЕНА ЦЕНА ЗА ЛОКАЛНИ И НАЦИОНАЛНИ РАЗГОВОРИ ВИСТИНСКА ОДЛУКА ЗА ИЗБОР НА ФИКСЕН ОПЕРАТОР Повеќе »

интернет фиксна телефонија дигитална телевизија

Дигинет ИСП

Во 2007 година Дигинет го насочи своето работење во областа на бежични мрежни комуникации и реализираше успешен пилот проект. Овој успех ни овозможи Повеќе »

телефонија интернет оптика телевизија хостинг

Lista na veb strani za telefonija Web sites about telefonija Листа на веб страни за телефонија

Barate informacii i veb-sajtovi po telefonija? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so telefonija na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za telefonija i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by telefonija? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with telefonija in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по телефонија? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со телефонија на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за телефонија и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za telefonija Business pages about telefonija Деловен именик за телефонија

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za telefonija,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za telefonija vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service telefonija, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for telefonija.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за телефонија,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за телефонија во Македонија.

© 2014 Веб Адресар телефонија