logo


Универзитет Св. Кирил и Методиј ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ

Градежниот факултет е јавна високообразовна институција која врши образовна, научно-истражувачка работа, применета и издавачка дејност од областа на Повеќе »

Градежен факултет

Медицински факултет Скопје

Медицинскииот факултет во Скопје организира: ДОДИПЛОМСКА НАСТАВА ПОСЛЕДИПЛОМСКА НАСТАВА КОНТИНУИРАНА МЕДИЦИНСКА ЕДУКАЦИЈА. Настава во рамки на Повеќе »

Медицински факултет

Правниот факултет “Јустинијан Први“

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје ви нуди три одделни програми за студирање, преку кои ќе можете да се оформите во слободна личност, Повеќе »

Правен факултет Скопје

Стоматолошки факултет

Бројот на студенти што се запишуваат за студии по стоматологија на Стоматолошкиот факултет, секоја година, го одредува Владата на Република Повеќе »

Стоматолошки факултет

Технолошко-металуршкиот факултет

Технолошко-металуршкиот факултет има 6 институти и центар за трансфер на технологија. Институтите ги дефинираат наставните содржини за предметите Повеќе »

Технолошки факултет Металуршки факултет

Архитектонскиот факултет

Архитектонскиот факултет е еден од 24 факултети во состав на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” од Скопје, најголемиот од државните Универзитети во Повеќе »

Архитектонскиот факултет

Факултет за ликовни уметности

ФЛУ е јавна високообразовна установа која врши високообразовна, научно-истражувачка, уметничка и применувачка дејност од областа на ликовните Повеќе »

Факултет Високо образование Едукација

Факултет за музичка уметност - Скопје

Факултетот за музичка уметност – ФМУ е јавна високообразовна установа која врши високообразна, научно-истражувачка, уметничка и применувачка дејност Повеќе »

Факултет Високо образование Едукација

Филозофски факултет - Скопје

Филозофскиот факултет во Скопје, најстарата и најпозната високошколска институција во Република Македонија, пред Втората светска војна беше Повеќе »

Факултет Високо образование Едукација

Факултет за туризам и угостителство

Добредојдовте на веб страницата на Факултетот за туризам и угостителство (ФТУ), Охрид. Нашиот Факултет претставува лидер во едукацијата на Повеќе »

Факултет за туризам и угостителство

Државен универзитет во Тетово

Државниот Универзитет во Тетово е отворен и достапен за сите студенти, наставници или соработници,кои со своите интелектуални и морални квалитети, во Повеќе »

универзитет факултет

Фармацевтски факултет

Фармацевтскиот факултет при Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј" во Скопје е најстарата високо-образовна институција од областа на фармацијата во Повеќе »

Фармацевтски Факултет Образование Студии

Машински факултет-Индустриски Дизајн

Студиите за Индустриски Дизајн на Машинскиот Факултет во Скопје, при Универзитетот ,,Св.Кирил и Методиј,, започнаа во училишната година 2004/2005.На Повеќе »

Машински Факултет Индустриски Дизајн Маркетинг

Шумарски факултет

Шумарскиот факултет е основан непосредно по ослободувањето, односно по Втората светска војна, во годините на обновата на од војната разрушената Повеќе »

Шумарски Факултет Образование Шумарство

Списание на Правниот факултет „Јустинијан Први“

IUSTINIANUS PRIMUS STUDENT LAW REVIEW е првото студентско стручно списание кое го издава Правниот факултет „Јустинијан Први“ при Универзитетот „Св. Повеќе »

Студенско Стручно Списание Правен факултет Печатени Медиуми

Lista na veb strani za fakultet Web sites about fakultet Листа на веб страни за факултет

Barate informacii i veb-sajtovi po fakultet? Nemate dovolno vreme za da gi prebaruvate po internet mediumite poedinecno? Nie vi nudime moznost da gi najdete najdobrite veb-sajtovi povrzani so fakultet na edno mesto. Pregledajte gi site veb-sajtovi koisto nudat proizvodi ili uslugi za fakultet i zabrzajte ja efektivnosta na prebaruvaneto.

You are looking for information about websites by fakultet? You don’t have enough time and patience to search over the internet media separately? We offer you the opportunity to find the best websites associated with fakultet in one place. Check out all websites in Macedonia that offer products or services related with your online search.

Барате информации и веб-сајтови по факултет? Немате доволно време за да ги пребарувате по интернет медиумите поединечно? Ние ви нудиме можност да ги најдете најдобрите веб-сајтови поврзани со факултет на едно место. Прегледајте ги сите веб-сајтови коишто нудат производи или услуги за факултет и забрзајте ја ефективноста на пребарувањето.

Deloven imenik za fakultet Business pages about fakultet Деловен именик за факултет

Sekoj od veb sajtovite navedeni vo listata e vnimatelno odbran i nudi proizvod ili usluga za fakultet,redosledot na prikazuvane i oddeluvaneto na eden prikaz od ostanatite zavisi od pogolem broj na marketingski faktori koi gi odreduva adresarot. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za fakultet vo Makedonija.Each of the web sites listed in the list is carefully selected and offers a product or service fakultet, the order of presentation and display of a separation from the rest depends on the growing number of marketing factors that determine the address. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for fakultet.Секој од веб сајтовите наведени во листата е внимателно одбран и нуди производ или услуга за факултет,редоследот на прикажување и одделувањето на еден приказ од останатите зависи од поголем број на маркетингшки фактори кои ги одредува адресарот. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за факултет во Македонија.

факултет


Наш избор на сајтови

би можело да ве интересира и

© 2014 Веб Адресар факултет